Sean Penn şi Robin Wright au suspendat procedurile de divorţ

Actorii Sean Penn, câştigător al unui premiu Oscar, şi Robin Wright au suspendat procedurile de divorţ, iniţiate în decembrie, la un tribunal din Los Angeles, potrivit unor documente publicate de presa americană.

12 afișări
Imaginea articolului Sean Penn şi Robin Wright au suspendat procedurile de divorţ

Sean Penn şi Robin Wright au suspendat procedurile de divorţ (Imagine: Mediafax Foto)

Documentele au fost publicate de site-ul de ştiri mondene tmz.com.

Purtătorul de cuvânt al lui Penn a refuzat să comenteze informaţia.

Sean Penn, în vârstă de 47 de ani, şi Robin Wright Penn, în vârstă de 42 de ani, sunt căsătoriţi de 11 ani. Cuplul are împreună doi copii.

Sean Penn are în spate o longevivă carieră şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Mystic River", în 2003. El a debutat, de asemenea, ca regizor anul trecut, cu drama "Into the Wild", foarte apreciată de critici. Actorul nord-american va prezida anul acesta juriul celei de-a 61-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes.

Robin Wright a devenit cunoscută în anii 80, cu roluri în serialul de televiziune "Santa Barbara" şi a apărut recent în filme precum "Beowulf", "Idilă prin efracţie" şi "What Just Happened?", care a avut premiera la Festivalul de Film Sundance, în ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici