Sean Penn va regiza un film în care rolul principal va fi interpretat de Robert De Niro

Sean Penn va regiza filmul "The Comedian", în care rolul principal va fi interpretat de bunul său prieten Robert De Niro, care i-a fost în trecut un model în cariera de actor.

113 afișări
Imaginea articolului Sean Penn va regiza un film în care rolul principal va fi interpretat de Robert De Niro

Sean Penn va regiza un film în care rolul principal va fi interpretat de Robert De Niro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa Kristin Wiig va interpreta rolul principal feminin.

În ciuda titlului, "The Comedian" este o dramă care spune povestea unui actor de televiziune specializat în comedie, iubit de public în trecut, dar a cărui perioadă de glorie a apus.

După ce a fost condamnat la muncă în folosul comunităţii, după ce a aruncat microfonul în capul unui spectator, actorul întâlneşte personajul interpretat de Wiig, care îi schimbă viaţa complet.

Filmările vor debuta în primăvara anului 2012.

Art Linson şi Jeffrey Ross au scris scenariul, iar filmul va fi produs de Art şi John Linson, Jon Kilik şi Robert De Niro.

Sean Penn are în spate o longevivă carieră şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Mystic River", în 2003. El a debutat, de asemenea, ca regizor, în 2007, cu drama "Into the Wild", foarte apreciată de critici. Actorul a câştigat al doilea premiu Oscar din carieră în februarie 2009, pentru interpretarea memorabilă a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile minorităţii homosexuale, din filmul "Milk - Preţul curajului". Sean Penn a finalizat de curând două filme: "The Tree of Life", de Terrence Malick, şi thrillerul politic "Fair Game", o adaptare de Doug Liman a memoriilor scrise de Valerie Plame.

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro, în vârstă de 67 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) şi "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribeca de la New York, înfiinţat în 2002.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici