Secrete din intimitatea dormitorului lui Lady Gaga

Muzica pe care o produce, modul în care se îmbracă şi felul ei de a fi sunt elemente care o fac diferită pe Lady Gaga faţă de majoritatea artiştilor. Cântăreaţa care urmează să concerteze la Bucureşti a precizat ce preferă în intimitate, cu partenerul, atunci când se află în dormitor.

894 afișări
Imaginea articolului Secrete din intimitatea dormitorului lui Lady Gaga

Lady Gaga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Când a fost întrebată ce poziţie sexuală preferă, Lady Gaga a răspuns repede. "În dormitor, îmi place să mi se spună ce să fac", şi-a lămurit ea fanii, informează The Sun.

Ea a explicat că atunci când era mai tânără nu-i plăcea să facă prea mult sex. "Toată lumea crede că sunt un star pop maniac, încărcat sexual. Ceea ce sunt, dar nu-mi aduc aminte să-mi fi plăcut sexul decât atunci când m-am maturizat mai mult", a mai spus cântăreaţa.

Lady Gaga recunoaşte că nu a fost interesată de relaţii de lungă durată acum câţiva ani după ce mai mulţi bărbaţi au făcut-o să sufere emoţional. "Am avut relaţii cu câţiva bărbaţi mai în vârstă. Apoi, după ce m-am maturizat, cariera mea a devenit mai importantă decât orice. Oricine intervenea în calea mea sau avea o influenţă negativă asupra mea, era scos din viaţa mea. Dragostea este în continuare cel mai înfricoşător lucru din viaţa mea", a menţionat artista.

Cântăreaţa a precizat că nu şi-a găsit încă dragostea. "Încă îmi caut iubirea. Ştiu sentimentul ăla, sentimentul imposibilului. Sentimentul ăsta nu îl am însă şi pentru munca mea. Acolo nu depind de nimeni. În acelaşi timp, e un lucru minunat să iubeşti pe cineva şi să-ţi împarţi dragostea cu acea persoană", a concluzionat Lady Gaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici