Secretul ascuns zeci de ani: O femeie din SUA a aflat că a fost căsătorită cu tatăl ei

O femeie a aflat după zeci de ani că a fost căsătorită şi a avut copii cu propriul ei tată. Femeia, care a fost crescută de bunici şi nu ştia cine sunt părinţii ei biologici, a descoperit adevărul abia după moartea soţului.

2393 afișări
Imaginea articolului Secretul ascuns zeci de ani: O femeie din SUA a aflat că a fost căsătorită cu tatăl ei

Secretul ascuns zeci de ani: O femeie din SUA a aflat că a fost căsătorită cu tatăl ei (Imagine: Shutterstock)

Valerie Spruill, de 60 de ani, din Doylestown, statul Ohio, a făcut şocanta descoperire abia după moartea soţului ei, când un unchi i-a spus adevărul, confirmat apoi printr-un test ADN, informează Daily Mail.

Toată confuzia a început prin faptul că Valerie a fost crescută de bunicii ei de când avea trei luni, fetiţa trăind însă cu impresia că aceştia îi erau tată şi mamă. Nu i-a spus nimeni că femeia care mai venea din când în când în vizită era de fapt mama ei, adevăr pe care Valerie l-a aflat la vârsta de nouă ani, fiind devastată. Pe nume Christine, femeia despre care i s-a spus că era mama ei murise în 1984.

Aceasta însemna şi că bărbatul pe care ea îl credea tatăl ei îi era, de fapt, bunic. Totuşi, nimeni din familie nu i-a spus cine era tatăl ei adevărat, iar Valerie a făcut cunoştinţă mai târziu cu acesta, Percy, şi s-au căsătorit. Născut în Mississippi, bărbatul era şofer de camion şi taxator în parcare. Percy a murit din cauza unei boli în 1998, când avea 60 de ani, dar Valerie a auzit timp de mulţi ani zvonuri bizare despre relaţia lor.

Adevărul despre căsnicia ei l-a aflat abia după moartea soţului. Un unchi i-a spus că Percy era tatăl ei, lucru pe care Valerie l-a confirmat printr-un test ADN, pentru care a folosit nişte fire de păr găsite într-o perie din dormitor.

Deşi nu poate spune cu certitudine, femeia crede că Percy era conştient că se căsătorise cu propria fiică, dar că îi era teamă să-i dezvăluie adevărul.

Valerie Spruill, care are trei copii şi opt nepoţi, vrea să îşi facă publică povestea în speranţa că aşa ar putea găsi alte rude din partea tatălui. "Povestea trebuie să fie spusă, deoarece copiii trebuie să ştie de unde provin", a declarat ea pentru un ziar local. "Şi ştiu că doare, pentru că şi eu am fost devastată."

Părinţii ei adevăraţi s-au întâlnit când el avea doar 15 ani, iar numărul copiilor pe care l-au avut este necunoscut, Valerie ştiind acum doar de şase dintre fraţii ei.

De la moartea soţului, Valerie, acum fiind la pensie, a făcut terapie pentru a suporta oribila descoperire. Femeia s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, inclusiv cu lungi perioade de stat în spital, cauzate, spune ea, de stresul aflării acestui secret traumatizant despre familia ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici