SECRETUL FRUMUSEŢII: Iubita lui George Clooney în costum de baie - FOTO

Este cu 18 ani mai tânără decât iubitul ei, celebrul actor George Clooney, are o formă fizică de invidiat şi nu pierde nicio ocazie să arate asta. Se pare că Stacy Keibler a dezvăluit care este secretul din spatele formelor sale fără cusur: cura cu nămol.

2056 afișări
Imaginea articolului SECRETUL FRUMUSEŢII: Iubita lui George Clooney în costum de baie - FOTO

Stacy Keibler (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Iubita lui George Clooney a făcut o vizită la Marea Moartă şi a postat pe Twitter imagini cu ea în costumul de baie, acoperită din cap până în picioare cu nămol, scrie Daily Mail.

Stacy Keibler s-a folosit de imagini şi pentru a aminti de conflictul izbucnit în Fâşia Gaza. "Mă bucur că am ajuns la Marea Moartă înainte de a pleca. Este păcat de ceea ce se întâmplă acum aici", a scris vedeta de 33 de ani.

George Clooney şi Stacy Keibler sunt împreună din august 2011, după ce actorul s-a despărţit de italianca Elisabetta Canalis.

Stacy Keibler este actriţă şi model şi în trecut a fost luptătoare profesionistă. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici