Sejur de Valentine’s Day de la 220 la 10.000 de euro

După ofertele de last minute, afişate de agenţiile de turism, cu preţuri mai mici pentru această perioadă, urmează vânătoarea pentru minivacanţele de Valentine’s Day.

18 afișări
Imaginea articolului Sejur de Valentine’s Day de la 220 la 10.000 de euro

Sejur de Valentine’s Day de la 220 la 10.000 de euro

„Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în acest an preţurile sunt mai mici cu 10-15%, venind astfel în întâmpinarea preocupărilor turiştilor de a fi mai prudenţi cu bugetele de călătorii.
Înscrierile sunt la fel ca anul trecut”, a declarat pentru Gândul Cristina Irimia, director de marketing la agenţia J’Info Tours.

Citeşte mai multe despre ofertele de Valentine`s Day pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici