Senatorul american Craig neagă că ar fi homosexual

Senatorul american republican Larry Craig , arestat în iunie, într-o toaletă publică a unui aeroport din Minnessota, pentru presupuse gesturi deplasate, a dezminţit marţi că ar fi homosexual, după ce a pledat vinovat pentru conduită improprie, relatează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Senatorul american Craig neagă că ar fi homosexual

Senatorul american Craig neagă că ar fi homosexual

"Să fie clar, nu sunt homosexual. Nu am fost niciodată homosexual", a declarat acesta.

Craig,în varstă de 62 de ani, fusese arestat la Minneapolis - St. Paul, în Minnesota, în luna iunie, pentru presupuse gesturi deplasate pe care le-ar fi făcut într-o toaletă a unui aeroport.

Conform Washington Post, acesta a încercat să aibă un contact sexual cu poliţistul care l-a surprins în toaletă. Ca urmare a acestei situaţii, poliţistul a depus o plângere.

Larry Craig a pledat vinovat pentru conduită improprie şi a plătit o amendă de 500 de dolari pentru a obţine, astfel, suspendarea unei condamnari la zece zile de închisoare.

Senatorul a adăugat, de asemenea, că a facut o greşeală pledând vinovat. "Ar fi trebuit să apelez la sfaturile unui avocat pentru a rezolva această problemă. Pe deasupra, nu ar fi trebuit să pledez vinovat", a adăugat senatorul.

"În momentul incidentului, m-am plâns în faţa Poliţiei de faptul că am fost interpretat greşit", a declarat Craig, citat de AFP.

Senatorul republican a luat, în trecut, poziţie faţă de drepturile homosexualilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici