Şerban Huidu şi-a găsit maşina vopsită cu galben şi cu roţile tăiate

Şerban Huidu, vedeta postului de radio Kiss FM şi a televiziunii Prima TV, şi-a găsit, vineri dimineaţă, maşina vopsită cu galben şi cu roţile tăiate, în parcarea Kiss FM, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de postul de radio.

59 afișări
Imaginea articolului Şerban Huidu şi-a găsit maşina vopsită cu galben şi cu roţile tăiate

Şerban Huidu şi-a găsit maşina vopsită cu galben şi cu roţile tăiate (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Maşina lui Şerban Huidu, parcată regulamentar în faţa sediului din Bucureşti al radioului Kiss FM, avea o cutie de vopsea galbenă turnată peste capotă şi geamuri, dar şi toate roţile tăiate, se arată în comunicatul Kiss FM.

"Nu se cunosc încă autorii acestui act de huliganism", se mai spune în comunicat.

Reprezentanţii Kiss FM au declarat pentru MEDIAFAX că Şerban Huidu a descoperit incidentul în dimineaţa zilei de vineri, când a venit la sediul Kiss FM să realizeze emisiunea "Cronica Cârcotaşilor". Maşina lui Şerban Huidu a fost parcată peste noapte în faţa sediului Kiss FM, au mai spus reprezentanţii postului de radio.

Purtătorul de cuvânt la Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat pentru MEDIAFAX că Şerban Huidu nu a depus deocamdată plângere, dar că va face acest lucru foarte curând. Autorii sunt necunoscuţi, aceştia urmând a fi căutaţi pentru infracţiunea de distrugere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici