Serena Williams a lansat o ediţie limitată de cadouri personalizate şi misterioase. Ce poţi primi

  • ’’S’’ este linia de fashion independentă a Serei Williams lansată în 2018, inspirată de femei puternice.
  • Serena a investit în peste 50 de startup-uri în ultimii şase ani prin Serena Ventures
  • Serena Ventures se concentrează pe companii fondate de femei şi minorităţi, unde 60% din investiţii au ajuns.
866 afișări
Imaginea articolului Serena Williams a lansat  o ediţie limitată de cadouri personalizate şi misterioase. Ce poţi primi

Profimedia

Începe luna cadourilor şi tenismena americană Serena Williams a lansat  o ediţie limitată de cadouri personalizate. Pentru că Serena adoră surprizele ea şi-a anunţat fanii că a pus la vânzare o serie limitată de cadourii misterioase .

 ”Nu o să şti ce o să primeşti. Dar poţi găsi tinuţe grozave, poţi avea pantaloni, poţi avea leggings, pantofi. Nimeni nu ştie ce se află în ele, de aceea se numeşte Cutia Misterioasă,” spune Serena Williams.

Supriza vine atunci când ai o şansă din cinci să primeşti o mingie specială Wilson semnată de Serena Williams. Pe lângă asta poţi primi o cutie cu  cerealele preferate ale tenistei.

”O să semnez acestă cutie de Wheaties, şi unul din cadouri o să aibă această cutie,şi asta e super special pentru că doar eu am o cutie de Wheaties semnată,” a adăugat tenismena. 

O cutie costă 200 de dolari, iar pentru a obţine o minge cu semnătura tenismenei trebuie să ştii că există o limită de 2 cutii pe cumpărător.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici