Serialul "Beverly Hills, 90210" va fi reluat de reţeaua Fox, cu distribuţia originală

Serialul "Beverly Hills, 90210" va fi reluat, iar distribuţia originală revine, la iniţiativa reţelei de televiziune americane Fox, care a comandat încă şase episoade în continuarea poveştii lansate la începutul anilor 1990, anunţă Variety.

514 afișări
Imaginea articolului Serialul "Beverly Hills, 90210" va fi reluat de reţeaua Fox, cu distribuţia originală

Serialul "Beverly Hills, 90210" va fi reluat de reţeaua Fox, cu distribuţia originală

Cele şase episoade ar urma să fie difuzate în această vară. Reţeaua a intitulat deocamdată proiectul "90210".

Membrii distribuţiei de acum două decenii Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green şi Tori Spelling vor reveni în serial.

Se pare, totuşi, că vedetele nu vor relua personajele din serial, ci vor reveni cu variante actualizate.

"«Beverly Hills, 90210» a avut o influenţă de neşters asupra culturii pop şi a unei întregi generaţii", a declarat Michael Thorn, preşedintele secţiunii de divertisment de la Fox. "Suntem onoraţi să readucem distribuţia originală pentru «90210»", a mai spus acesta.

Chris Alberghini şi Mike Chessler scriu scenariul şi vor fi producători executivi pentru noua serie.

Serialul "Beverly Hills 90210" a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox şi a devenit una dintre cele mai populare producţii ale acestui post de televiziune. Serialul a lansat carierele protagoniştilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty - care a părăsit show-ul TV la finalul celui de-al patrulea sezon, din cauza unor neînţelegeri cu echipa de producţie.

Postul CW a lansat o continuare a acestui serial, intitulată "90210", în anul 2008, în care Jennie Garth, Shannen Doherty şi Tori Spelling şi-au reluat rolurile interpretate în serialul original. Serialul "90210" a fost difuzat timp de cinci sezoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici