Serialul "Dallas" aniversează 30 de ani (Video şi Galerie Foto)

Actorii din serialul de televiziune de succes "Dallas", printre care se numără Larry Hagman şi Patrick Duffy, se pregătesc pentru o reuniune, pentru a celebra cei 30 de ani de la lansarea producţiei pe posturile tv, informează news.sky.com.

948 afișări
Imaginea articolului Serialul "Dallas" aniversează 30 de ani (Video şi Galerie Foto)

Serialul "Dallas" aniversează 30 de ani

GALERIE FOTO

Larry Hagman, care a jucat rolul băiatului rău JR Ewing, Linda Gray, interpreta lui Sue Ellen, soţia alcoolică a lui JR, şi Patrick Duffy, interpretul lui Bobby Ewing, fratele mai tânăr al lui JR, se numără printre invitaţii acestui eveniment, care va avea loc sâmbătă, la celebrul ranch al familiei Ewing, situat în localitatea Parker, lângă Dallas.

Fani din lumea întreagă ai serialului au plătit sute de dolari de fiecare pentru a asista la această reuniune. Cu cât suma plătită a fost mai mare, cu atât locul obţinut este mai apropiat de cel al actorilor, în cadrul acestei aniversări, organizată sub forma unei serbări câmpeneşti.

Hagman, care era plătit cu 80.000 de dolari pe episod, a declarat: "Oamenii sunt nebuni. Cred că a fost un serial cu care oamenii s-au identificat. Această aniversare va fi foarte amuzantă, căci este prima pe care o organizăm alături de fanii noştri. Ei vin din toată lumea".

Serialul a debutat în 1978 şi a avut 14 serii, care au fost difuzate până în 1991. Milioane de oameni din lumea întreagă au urmărit cu înfrigurare viaţa aventuroasă a baronului petrolului JR Ewing, într-o poveste despre bogăţie, sex, intrigi şi lupta pentru putere.

Hagman, care a renunţat la alcool după ce a fost supus unui transplant de ficat, în 1995, este, în prezent, proprietarul unei ferme de avocado.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici