Serialul de televiziune "24" va sta la baza unui lungmetraj

Serialul de televiziune "24" se va încheia după ultimul episod al celui de-al optulea sezon, difuzat în luna mai, urmând să constituie sursa de inspiraţie pentru producerea unui lungmetraj, au anunţat reprezentanţii studiourilor producătoare, 20th Century Fox, citaţi de bbc.co.uk.

94 afișări
Imaginea articolului Serialul de televiziune "24" va sta la baza unui lungmetraj

Serialul de televiziune "24" va sta la baza unui lungmetraj (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ultimul episod din cel de-al optulea sezon al serialului "24" va fi difuzat în SUA pe 24 mai, iar un lungmetraj inspirat din acest serial, în care Kiefer Sutherland va relua rolul agentului Jack Bauer este în pregătire la Hollywood.

Serialul "24" descrie în fiecare episod câte o oră din viaţa personajelor implicate în acţiune. Un sezon are 24 de episoade. Acţiunea se petrece în Los Angeles, SUA, unde o agenţie care luptă împotriva terorismului, CTU, încearcă să îndepărteze pericolele care ameninţă întreaga naţiune. Serialul se concentrează pe viaţa lui Jack Bauer (Kiefer Sutherland), membru al acestei agenţii, care încearcă să stopeze o serie de catastrofe.

Kiefer Sutherland, care este totodată producătorul executiv al serialului, a declarat că acesta a fost "rolul vieţii" sale.

"Noi, actorii din distribuţie şi întreaga echipă, ne-am dorit întotdeauna ca serialul «24» să se încheie atunci când audienţele sunt încă ridicate şi din acest motiv decizia ca al optulea sezon să fie ultimul a fost una luată de comun acord", a declarat Kiefer Sutherland.

Acest serial l-a ajutat pe actorul american să îşi revitalizeze cariera şi a primit numeroase nominalizări la premiile Emmy, impunându-se în cele din urmă în 2006, atât la categoria "cel mai bun serial de televiziune-dramă", cât şi la categoria "cel mai bun actor de televiziune într-un serial dramatic".

Kiefer Sutherland a devenit celebru la nivel mondial datorită personajului Jack Bauer din acest serial, lansat în 2001. Potrivit revistei Variety, Kiefer Sutherland este unul dintre actorii de televiziune cel mai bine plătiţi în Statele Unite ale Americii. Rolul Jack Bauer i-a adus actorului şi un Glob de Aur, în 2002.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici