Serialul-fenomen care depăşeşte "Game Of Thrones" şi adună milioane de fani. Ce declară preşedintele Warner Bros. despre show - FOTO, VIDEO

"Westworld", noul serial HBO, al cărui prim sezon are zece episoade, bazat pe filmul omonim din 1973 al lui Michael Crichton, ar putea fi noul lider în domeniul divertismentului, cu un succes ce l-ar putea egala pe cel al "Game Of Thrones", spune preşedintele Warner Bros., Kevin Tsujihara, citat de ibtimes.co.uk.

2015 afișări
Imaginea articolului Serialul-fenomen care depăşeşte "Game Of Thrones" şi adună milioane de fani. Ce declară preşedintele Warner Bros. despre show - FOTO, VIDEO

Serialul-fenomen care depăşeşte "Game Of Thrones" şi adună milioane de fani. Ce declară preşedintele Warner Bros. despre show - FOTO, VIDEO

"Westworld" (western, SF, thriller) este o odisee întunecată despre începutul conştiinţei artificiale şi evoluţia păcatului care explorează o lume în care fiecare poftă umană, fie ea nobilă sau depravată, poate fi satisfăcută. Într-un parc de fantezie futurist, cunoscut ca "Westworld", mai mulţi androizi "gazdă" deviază de la scenariile programatorilor şi au un comportament haotic.

Sursa de inspiraţie pentru cea mai nouă producţie originală HBO este western-ul SF din 1973, "Westworld – Lumea roboţilor" care a fost regizat de Michael Crichton ("Jurassic Park").

Serialul a fost adaptat pentru televiziune de producătorii executivi Jonathan Nolan ("Interstellar", "Cavalerul negru") şi soţia acestuia, Lisa Joy ("Pushing Daisies", "Burn Notice"). Printre ceilalţi producători executivi se numără J.J. Abrams, Bryan Burk ("Lost", noile filme "Star Wars" şi "Star Trek") şi Jerry Weintraub.

Deşi HBO a spart recordurile cu serialul fantasy “Game of Thrones,” noul lider în domeniul divertismentului ar putea fi serialul SF-western “Westworld”, informează ibtimes.co.uk.

Preşedintele Warner Bros. Entertainment  Kevin Tsujihara are planuri mari pentru “Westworld,” fiind de părere că va surclasa “Game of Thrones”.

“Sunt extrem de încântat de oportunitatea pe care o putem avea cu “Westworld”, a declarat Tsujihara la o conferinţă de presă din această săptămână, potrivit Variety.

“Dacă luăm în considerare datele referitoare la spectatorii Wsteorld, succesul primului an de difuzare pe toate canalale este mai mare decât “Game of Thrones.” “Westworld” a atras peste trei milioane de spectatori de pe platforme diferite în primul sezon difuzat, şi are şanse foarte mari să depăşească “Game of Thrones,” care atrage de regulă în jur de opt milioane de spectatori sau mai mult. Nu spun că este ‘Game of Thrones.’ Nu spun că va fi ‘Game of Thrones”, a clarificat Tsujihara. “Dar oferă un context în privinţa locului în care se plasează în primul an primul sezon care s-a încheiat recent.”

Ţinând cont de succesul emisiunii, nu este surprinzător faptul că HBO are în vedere un al doilea sezon “Westworld”. “E nemaipomenit că avem o marjă foarte largă de spectatori şi ratinguri de la care putem porni”, a spus noul preşedinte de programe al HBO, Casey Bloys. “E un lux nemaipomenit.”

Creatorii serialului Jonathan Nolan şi soţia sa Lisa Joy trebuie să caute mult pentru a găsi noi idei pentru sezonul al doilea, întrucât aceştia ştiu exact încotro se îndreaptă emisiunea chiar înainte de a fi difuzată. Acest lucru a fost confirmat şi de actorul James Marsden, cel care îl joacă pe Teddy Flood: “Nu era vorba de a crea primele zece episoade, ci de a trasa modul în care vor arăta următorii cinci sau şase ani înainte de difuzare. Am vrut ca totul să fie bine pus la punct astfel încât la momentul la care va fi difuzat ultimul episod, vom şti cum se va încheia primul sezon - acesta este modul în care creatorul emisiunii, John Nolan, şi producătorul executiv J.J. Abrams lucrează.”

Din distribuţia serialului, care are episoade de o oră, fac parte Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Sidse Babett Knudsen, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Jimmi Simpson, Clifton Collins, Jr., Simon Quarterman şi Angela Sarafyan.

Trailer-ul (subtitrat) poate fi vizionat mai jos: 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici