Serialul "Imperiul din Atlantic City" se încheie cu sezonul al cincilea

Serialul american "Imperiul din Atlantic City/ Boardwalk Empire", difuzat pe HBO, va lua sfârşit după al cincilea sezon, care va fi difuzat în ultima parte a anului, a anunţat, joi, postul de televiziune.

1247 afișări
Imaginea articolului Serialul "Imperiul din Atlantic City" se încheie cu sezonul al cincilea

Serialul "Imperiul din Atlantic City" se încheie cu sezonul al cincilea

Serialul de televiziune "Imperiul din Atlantic City" este o dramă ce reconstituie lumea gangsterilor din anii 1920, în plină epocă a prohibiţiei, intriga fiind centrată în jurul escrocului Enoch "Nucky" Thompson, din Atlantic City, New Jersey. Personajul lui Enoch este bazat pe biografia lui Enoch L. Johnson, un lider politic influent şi corupt din perioada prohibiţiei, iar rolul este interpretat de Steve Buscemi.

Premiera celui de-al cincilea sezon este programată pentru toamnă.

Acest serial de televiziune a fost creat de Terence Winter, scenaristul şi producătorul executiv al seriei "Clanul Soprano".

Pentru regia episodului-pilot al dramei "Imperiul din Atlantic City", care a avut premiera în septembrie 2010, Martin Scorsese a câştigat un premiu Emmy.

De la debutul serialului pe postul de televiziune HBO, acesta a fost distins cu 17 premii Primetime Emmy. Totodată, serialul a fost recompensat cu două premii Globul de Aur, în 2011, dar şi cu patru Screen Actors Guild Awards, în 2011 şi 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici