Serialul "Inimă de ţigan" şi Loredana, printre premianţii Galei de Excelenţă a Romilor

Actorii din serialul "Inimă de ţigan" şi Loredana s-au numărat printre personalităţile premiate, luni seara, la cea de-a doua ediţie a Galei de Excelenţă a Romilor, care a avut loc la Hotel Novotel.

480 afișări
Imaginea articolului Serialul "Inimă de ţigan" şi Loredana, printre premianţii Galei de Excelenţă a Romilor

Serialul "Inimă de ţigan" şi Loredana, printre premianţii Galei de Excelenţă a Romilor (Imagine: Mediafax Foto)

Evenimentul la care au participat, printre alţii, Mădălin Voicu, Iuliana Marciuc şi Rică Răducanu, a fost deschis cu un mini-recital susţinut de Maria Buză şi taraful său.

Premiul la categoria Film a fost înmânat de către Iurie Darie şi Anca Pandrea actorilor din serialul Acasă "Inimă de ţigan", printre care s-au numărat Gheorghe Visu, Denis Ştefan şi Carmen Tănase.

Serialul "Inimă de ţigan" a fost, timp de opt luni, cea mai urmărită producţie de televiziune din România. Potrivit datelor furnizate de companiile TNS/AGB International şi GfK România, dintre cele 155 de episoade difuzate în perioada 1 octombrie 2007 - 28 mai 2008, 80% au fost lider de piaţă în rândul publicului feminin cu vârste de 15 - 49 de ani din mediul urban. Mai precis, cu 124 de episoade din 155, Acasă TV a surclasat, pe segmentul orar de difuzare al telenovelei "Inimă de ţigan", orice televiziune concurentă. Doar 17% din numărul total de episoade au ocupat locul al doilea pe piaţă şi 3% - locul al treilea.

Telenovela "Inimă de ţigan" a fost continuată, din toamnă, la Acasă TV, cu o nouă producţie Promance, companie a MediaPro Pictures, "Regina".

La categoria Televiziune a fost premiată emisiunea "Caravana romilor" pentru campania "Omul de lângă tine".

Categoria Muzică a avut trei premianţi: Loredana, Connect R, Sorinel Copilul de Aur şi Dan Bursuc, ultimii doi, pentru colaborarea la coloana sonoră a filmului "Poveste de cartier".

Loredana a fost premiată pentru "promovarea valorilor autentice ale etniei rome".

Premiul pentru Destin Model a fost acordat violonistului Mircea Dumitrescu, în timp ce câştigătorul la categoria Sport a fost acordat fotbalistului Bănel Nicoliţă.

Actriţa Doiniţa Oancea primit, de asemenea, un premiu special, în timp ce Nicolae Păun şi Constantin Pavel au fost premiaţi la categoria Carte pentru volumul II al lucrării "Romii", pe care, de altfel, l-au şi lansat în cadrul galei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici