Serialul "Războiul Stelelor", pe Cartoon Network din februarie

Versiunea animată a seriei cinematografice de succes "Războiul Stelelor" va fi difuzată pe postul TV de desene animate Cartoon Network şi în România, începând cu 13 februarie, în fiecare vineri, de la ora 20.00, informează un comunicat.

1071 afișări
Imaginea articolului Serialul "Războiul Stelelor", pe Cartoon Network din februarie

Serialul "Războiul Stelelor", pe Cartoon Network din februarie

În SUA, unde a avut premiera pe 3 octombrie 2008, serialul a obţinut audienţe record, fiind cea mai urmărită premieră de serial din istoria postului Cartoon Network. Produs de Lucasfilm Animation, "Star Wars: Clone Wars" poartă publicul în noi aventuri incredibile din Războiul Stelelor, într-un stil de animaţie inedit.

"Am simţit că au mai rămas încă multe poveşti de spus din «Războiul Stelelor». Eram nerăbdător să încep să spun o parte din ele prin animaţie şi, în acelaşi timp, să contribui la progresul artei de animaţie în sine" a declarat George Lucas, producătorul executiv al seriei "Star Wars: Clone Wars".

"Nu s-a mai produs niciodată ceva asemănător pentru televiziune. De 30 de ani, «Războiul Stelelor» demonstreaza că poate atrage o uriaşă diversitate de fani. «Star Wars: Clone Wars» de la Cartoon Network va fi interesant de vizionat pentru întreaga familie. Suntem bucuroşi să lucrăm din nou cu Lucasfilm şi foarte încântaţi să jucăm un rol în prezentarea acestei remarcabile aventuri în faţa publicului telespectator", a declarat Stuart Snyder, preşedinte şi COO al Turner Animation, Young Adults & Kids Media.

"Star Wars: Clone Wars" prezintă o înfăţişare complet nouă a celebrei galaxii îndepărtate, combinând proporţiile uriaşe ale poveştii din "Războiul Stelelor" cu animaţie performantă realizată pe computer.

În fiecare săptămână, telespectatorii vor putea viziona un episod de 30 de minute. În prima linie a luptei intergalactice dintre Bine şi Rău, fanii de toate vârstele vor putea urmări personaje îndrăgite precum Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi şi Padmé Amidala, dar şi noi eroi precum noul Padawan al lui Anakin, Ahsoka.

Lucasfilm Animation, companie cu sediul în Marin County (California) şi care are un studio în Singapore, a produs peste 30 episoade noi pentru "Star Wars: Clone Wars". În plus, primul documentar dintr-o serie ce urmează să fie lansată doar pe Internet, pentru a relata cum a fost realizat "Star Wars: Clone Wars", poate fi găsit pe site-ul starwars.com.

Cartoon Network este disponibil în 21 de limbi, pe 25 feed-uri separate, în 160 de ţări, ajungând în 200 milioane locuinţe din întreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie a grupului Time Warner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici