Serialul TV "Californication" se încheie după difuzarea celui de-al şaptelea sezon

Serialul de televiziune "Californication", care îl prezintă în rolul principal pe actorul american David Duchovny, se va încheia în 2014, după difuzarea celui de-al şaptelea sezon.

350 afișări
Imaginea articolului Serialul TV "Californication" se încheie după difuzarea celui de-al şaptelea sezon

David Duchovny ( Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Ultimele 12 episoade ale serialului de televiziune "Californication", care prezintă viaţa unui romancier ce suferă de un blocaj de inspiraţie şi de o criză a vârstei a doua, vor fi difuzate începând din 14 aprilie 2014, informează contactmusic.com.

Aclamatul serial, din a cărui distribuţie au făcut parte actriţa britanică Natascha MCElhone şi vedeta din "Sex and the city" Evan Handler, a câştigat numeroase trofee, inclusiv două premii Emmy, iar David Duchovny a câştigat un Glob de Aur în Serialul TV "Californication" se încheie după difuzarea celui de-al şaptelea sezon2008 pentru rolul din această producţie de televiziune.

În cele şase sezoane difuzate până în prezent, serialul "Californication" a atras în distribuţia sa nume precum Rob Lowe, Michael Ealy, fiica rockerului Lenny Kravitz, tânăra Zoë, şi Tommy Lee, toboşarul trupei Mötley Crüe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici