Serialul TV "Neveste disperate" se va încheia în mai 2012

Serialul de televiziune de succes "Neveste disperate/ Desperate Housewives" se va încheia în mai 2012, la finalul celui de-al optulea sezon.

2655 afișări
Imaginea articolului Serialul TV "Neveste disperate" se va încheia în mai 2012

Serialul TV "Neveste disperate" se va încheia în mai 2012 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Telespectatorii îşi vor lua adio de la eroinele serialului în mai 2012, potrivit unei surse citate de site-ul TheWrap.com.

Fanii aşteptau ca acest îndrăgit serial de televiziune, care prezintă dramele, intrigile şi scandalurile din familiile unor neveste dintr-o suburbie americană fictivă, să continue cu un al nouălea sezon, iar decizia postului ABC de a pune capăt acestui show TV reprezintă în sine o surpriză.

În ciuda popularităţii de care se bucură în continuare, cotele de audienţă pentru cel mai recent sezon al acestui serial au început să scadă, iar criticii afirmă că scenariştii show-ului şi-au pierdut creativitatea de odinioară.

Marc Cherry, creatorul show-ului, s-a retras deja din funcţia de director de creaţie pentru a se ocupa de alte proiecte de televiziune, însă va rămâne în continuare implicat în producţia ultimului sezon din serialul "Neveste disperate", în calitate de consultant.

În luna aprilie, presa americană a anunţat că starurile din serialul "Neveste disperate" vor deveni unele dintre actriţele cel mai bine plătite din istoria televiziunii, după ce au semnat un nou contract cu producătorii acestui show TV, în urma căruia fiecare dintre ele va primi un salariu de peste 17,8 milioane de dolari. Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross şi Eva Longoria vor primi fiecare câte 370.000 de dolari pe episod, pentru cel de-al optulea sezon al serialului.

Difuzat în Statele Unite începând cu toamna anului 2004, serialul "Neveste disperate" se bucură de o foarte mare audienţă. Serialul a fost preluat de televiziunile din peste 130 de ţări, inclusiv în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici