Serviciile secrete l-au chestionat pe Eminem pentru versurile „ameninţătoare” la adresa Ivankăi Trump

Artistul rap american Eminem a fost chestionat de serviciile secrete americane după ce, în 2017, a lansat o piesă care ar fi conţinut un mesaj ameninţător la adresa Ivankăi Trump, fiica preşedintelui american Donald Trump, potrivit bbc.com.

5622 afișări
Imaginea articolului Serviciile secrete l-au chestionat pe Eminem pentru versurile „ameninţătoare” la adresa Ivankăi Trump

Serviciile secrete americane l-au chestionat pe Eminem pentru versurile despre Ivanka Trump

Eminem a fost chestionat de agenţi ai serviciilor secrete americane în ianuarie 2018, după ce un reporter al platformei de ştiri mondene TMZ a solicitat organizaţiei să comenteze piesa "Framed", care, după părerea jurnalistului, ar fi inclus "versuri ameninţătoare" la adresa Ivankăi Trump.

"Vreau să ştiu dacă agenţia îl investighează pe Eminem pentru versurile ameninţătoare la adresa primei fiice Ivanka Trump", a scris reporterul într-un e-mail, obţinut de platforma Buzzfeed News.

Serviciile secrete au început să cerceteze trecutul rapperului, pe numele real Marshall Mathers, cunoscut şi ca Slim Shady.

Potrivit unor documente obţinute de Buzzfeed News, rapperul a fost contactat de serviciile secrete, prin intermediul avocaţilor săi, la sfârşitul anului 2017, iar apoi chemat la o audiere. Agenţii au decis să deschidă o anchetă după ce "un cetăţean îngrijorat" a denunţat piesa.

În "Framed", Eminem întreabă de ce fiica preşedintelui american se afla în portbagajul maşinii sale şi continuă cu acea "blondă prostuţă" care a fost "aruncată în lac".

După ce a fost chestionat de serviciile secrete, cazul a fost închis.

Eminem a fost destul de discret în viaţa publică în ultimii ani, remarcându-se însă în două rânduri: l-a criticat pe preşedintele republican Donald Trump, iar, în 2017, a improvizat un moment rap la gala Hip-Hop Awards, organizată de Black Entertainment Television.

Rapper-ul în vârstă de 47 de ani şi-a lansat în urmă cu un an cel mai recent album, al zecelea din cariera sa, intitulat "Kamikaze". Albumele sale s-au vândut în peste 230 de milioane de exemplare în toată lumea. Artistul american a fost recompensat cu numeroase premii importante, inclusiv 15 Grammy şi un Oscar. După ce şi-a făcut debutul în actorie, în 2002, cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Albumul "Recovery" a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite ale Americii în anul 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici