Serviciu SMS pentru cei care uită data aniversării partenerei

Un nou serviciu gratuit de mesaje text şi e-mailuri, elaborat de autorităţile austricece, a fost lansat în Austria pentru a le reaminti abonaţilor de aniversările soţiilor sau iubitelor.

13 afișări
Imaginea articolului Serviciu SMS pentru cei care uită data aniversării partenerei

Serviciu SMS pentru cei care uită data aniversării partenerei (Imagine: Mediafax Foto)

Noul serviciu le aminteşte abonaţilor, prin SMS sau e-mail, despre datele evenimentelor importante din viaţa lor şi, de asemenea, pentru cei neinspiraţi, pune la dispoziţie şi idei de cadouri pentru doamne.

"Când v-aţi întâlnit prima oară cu soţia dumneavoastră? Când v-aţi sărutat prima oară? Ea îşi aminteşte cu siguranţă! Nu vă putem da o explicaţie ştiinţifică, dar creierul unei femei are o memorie care nu dă greş când vine vorba de datele importante dintr-o relaţie, în timp ce memoria unui bărbat reţine datele evenimentelor sportive sau istorice", avertizează site-ul www.stehtzummann.at, creat de autorităţile austriece în colaborare cu o companie de produse farmaceutice.

Unul din doi austrieci a uitat cel puţin odată de aniversarea căsătoriei, în timp ce 16 % nu şi-au amintit de ziua de naştere a soţiei, indică un sondaj realizat de compania de cercetare Institut Market.

Studiul mai arată că 44% dintre austriece au fost dezamăgite sau furioase că partenerul de viaţă a uitat să marcheze aceste evenimente, pe care ele le consideră importante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici