Sexy, frumoase şi celebre în anii '90. Vă mai aduceţi aminte de ele? - GALERIE FOTO

Cindy Crawford, Christina Applegate, Carmen Electra sau Claudia Schiffer făceau parte în anii '90 dintre vedetele considerate sexy, frumoase şi faimoase, unele dintre ele, aşa cum este cazul top modelului Cindy Crawford aflându-se şi în 2010 pe prima pagină a ziarelor.

4439 afișări
Imaginea articolului Sexy, frumoase şi celebre în anii '90. Vă mai aduceţi aminte de ele? - GALERIE FOTO

Cindy Crawford (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Carmen Electra, cunoscută din serialul Baywatch în care a jucat în 1997 şi în 1998, dar şi datorită mai multor apariţii în revista Playboy, este una dintre cele mai sexy vedete ale anilor '90.

În 2008, actriţa care a apărut în mai multe filme de serie B s-a logodit cu Rob Patterson, fost membru al trupei americane Korn.

Acesta ar fi cel de-al treilea mariaj pentru actriţă, care a mai fost căsătorită cu rockerul Dave Navarro şi cu starul NBA Dennis Rodman.

Shannon Doherty s-a remarcat odată cu interpretarea Brendei Walsh în serialul "Beverly Hills, 90210" ce a apărut la începutul anilor '90.

În 2008, actriţa a acceptat să joace în noile episoade ale spin-off-ului "90210". În noul serial de televiziune, Brenda, devenită o regizoare de teatru celebră, se va întoarce la liceul la care a învăţat, West Beverly Hills High, pentru a pune în scenă un musical. Alături de Shannen Doherty, a revenit şi actriţa Jennie Garth, care a jucat-o din nou pe Kelly Taylor, devenită consilier educativ la liceul la care a învăţat, West Beverly Hills High.

Tori Spelling, fiica regretatului producător al serialului original, Aaron Spelling, ar fi trebuit să reia rolul Donnei Martin, devenită proprietara unui magazin de lux, dar a refuzat să mai joace în acest proiect, din cauza faptului că nu este plătită suficient de bine, spre deosebire de colegele ei de platou.

Sarah Michelle Gellar a devenit cunoscută după ce a fost distrugătoare de vampiri Buffy, dar şi după mai multe apariţii în diferite filme. Pentru interpretarea rolului Buffy Summers din serialul de televiziune "Buffy - Spaima Vampirilor ", Sarah Michelle Gellar a câştigat şase Teen Choice Awards, un Saturn Award pentru cea mai bună actriţă dintr-un serial tv şi o nominalizare la Globul de Aur.

Pe 23 septembrie 2009, actorii americani Sarah Michelle Gellar şi Freddie Prinze Jr., care sunt căsătoriţi de şapte ani, au devenit părinţii unei fetiţe care a primit numele de Charlotte Grace.

Cu peste 1000 de apariţii pe copertele revistelor, top modelul Cindy Crawford a fost cu siguranţă una dintre cele mai apreciate femei din anii '90.

Luna trecută, fostul top model, în vârstă de 43 de ani, care a renunţat la podiumurile de modă în 2000, în favoarea familiei, a apărut într-un pictorial sexy în cel mai recent număr al ediţiei britanice a revistei Harper's Bazaar. Într-un interviu acordat recent, Cindy Crawford, care este mamă a doi copii, a declarat că se simte mulţumită de cum arată. "Cred că mă menţin într-o formă destul de bună", a spus ea, recunoscând însă că în trecut s-a folosit de injecţiile cu Botox, pentru a şterge urmele lăsate de timp, dar a precizat că a renunţat de zece ani la tratamentele de întinerire.

Ea s-a declarat împotriva chirurgiei estetice, motivând că acestea fac femeile să pară artificiale.

Blonda Claudia Schiffer s-a bucurat de foarte multă atenţie ca top model în anii '90.

La sfârşitul lunii ianuarie, top modelul în vârstă de 39 de ani a acceptat să fie protagonista campaniei ce va promova colecţia primăvară-vară 2010 a casei de modă Salvatore Ferragamo. Starul german este unul dintre cele mai de succes top modele din lume şi a apărut pe copertele a peste 500 de reviste. Forbes estimează că ea are o avere de 55 de milioane de dolari. Schiffer are în prezent contracte foarte avantajoase cu L'Oreal, cu firma de ceasuri Ebel şi a fost imaginea Chanel.


Christina Applegate s-a remarcat în anii '90 datorită interpretării din "Familia Bundy", considerat cel mai de succes serial de televiziune.

În urmă cu doi ani, actriţa a fost diagnosticată cu cancer mamar. Ea a câştigat admiraţia editorilor revistei People, după ce a decis, în 2008, să vorbească deschis despre lupta cu cancerul mamar şi despre dubla mastectomie pe care a suferit-o, determinându-i pe jurnalişti să o desemneze lider al topului celor mai frumoşi 100 de oameni din lume pe 2009.

Actriţa Marisa Tomei, care a câştigat un Oscar în 1993 pentru rolul său din filmul "My Cousin Vinny", a apărut şi în serialul de succes "Seinfeld". Actriţa s-a bucurat în anii de '90 de toată atenţia presei. Oscarul câştigat însă nu a fost o garanţie a unei cariere de succes.

Marisa Tomei, nominalizată anul trecut pentru a treia oară la premiile Academiei americane, pentru rolul din "The Wrestler", a cunoscut o carieră cu suişuri şi coborâşuri. "Marisa Tomei nu a putut reveni după ce a primit Oscarul", este de părere Lew Harris, consultant al site-ului Hollywood.com., care adaugă că, "dacă actorul care câştigă un Oscar este tânăr, de cele mai multe ori nu poate face faţă atenţiei pe care i-o acordă media".

Winona Ryder s-a remarcat nu numai prin actorie. Relaţia pe care a avut-o la începutul anilor '90 cu Johnny Depp şi acuzaţiile prinvind furtul din magazine au contrbuit la celebritatea vedetei.

Actriţa s-a remarcat pe marile ecrane datorită unor roluri precum cele din comedia fantastică "Beetlejuice" (1988), de Tim Burton, drama "Vârsta inocenţei" (1993), de Martin Scorsese, alături de Daniel Day-Lewis, thriller-ul "Dracula" (1992), al lui Francis Ford Coppola, SF-ul "Alien - Renaşterea" (1997), drama "Tinereţe furată " (1999), în care a jucat alături de Angelina Jolie.

Winona Ryder fost de două ori nominalizată la premiile Oscar, pentru "Vârsta inocenţei" (1993) şi "Fiicele doctorului March" (1994), şi a obţinut două Globuri de Aur, pentru rolurile ei din "Vârsta inocenţei" (1993) şi "Sirene" (1990).

Heather Locklear a devenit celebră după ce a jucat în serialul "Dinasty", în anii '80, după care, în anii '90, a jucat într-un alt serial de succes "Melrose Place".

În 2007, actriţa a divorţat de chitaristul trupei Bon Jovi, Richie Sambora, după 11 ani de căsnicie, cu care are o fiică, Ava Elizabeth. Un an mai târziu, actriţa americană a fost pusă sub acuzare pentru conducere sub influenţa medicamentelor antidepresive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici