Cei mai frumoşi oameni din lume - GALERIE FOTO

Michelle Obama, prima doamnă a Statelor Unite, a fost inclusă în celebra listă a celor mai frumoşi 100 de oameni din lume alcătuită anual de revista People, în care pe primul loc se situează actriţa Christina Applegate, o supravieţuitoare a cancerului mamar.

3832 afișări
Imaginea articolului Cei mai frumoşi oameni din lume - GALERIE FOTO

Actriţa americană, care a urmat ulterior o operaţie de reconstrucţie mamară, a declarat că după dubla mastectomie i-a fost foarte greu să se privească în oglindă

GALERIE FOTO

Christina Applegate, în vârstă de 37 de ani, devenită celebră pentru rolul ei din serialul "Familia Bundy" şi care joacă în prezent în serialul de televiziune american "Samantha Who?", a câştigat admiraţia editorilor revistei People după ce a decis, în 2008, să vorbească deschis despre faptul că suferă de cancer mamar şi despre dubla mastectomie pe care a suferit-o.

Actriţa americană, care a urmat ulterior o operaţie de reconstrucţie mamară, a declarat într-un interviu pentru revista People că după dubla mastectomie i-a fost foarte greu să se privească în oglindă. "Nu mai arăţi la fel şi nu vei mai arăta niciodată la fel. O parte din tine a dispărut... A fost o decizie pe care am luat-o pentru a-mi salva viaţa", a mărturisit actriţa.

Aceasta este cea de-a treia apariţie a Christinei Applegate în lista alcătuită anual de revista People.

Prima doamnă a SUA, Michelle Obama, care se bucură în prezent de statutul unei vedete de talie mondială şi este considerată o adevărată "legendă" în lumea modei, a fost inclusă pentru prima oară în această listă.

"Am avut un tată şi un frate care considerau că eu sunt frumoasă şi care mă făceau să mă simt astfel în fiecare zi. Am crescut având în copilărie modele masculine foarte puternice, care găseau că sunt deşteaptă, rapidă şi amuzantă. Ştiu că există multe tinere fete care nu aud aceste lucruri prea des în copilăria lor. Eu am avut, însă, noroc", a mărturisit Michelle Obama pentru revista People.

În secţiunea "Barack's Beauties/ Frumuseţile lui Barack" a acestei liste au mai fost incluşi Emanuel Rahm, şeful Administraţiei Prezidenţiale de la Casa Albă, dar şi Timothy Geithner, secretarul Trezoreriei.

Lista cuprinde şi o serie de "nou veniţi", precum starurile francizei "Twilight" - actorul britanic Robert Pattison şi partenera lui de pe marele ecran Kristen Stewart -. fraţii Nick şi Joe Jonas, idolii adolescenţilor din Statele Unite, dar şi tânărul actor Dev Patel, devenit celebru pe plan mondial datorită rolului din "Vagabondul milionar", film recompensat cu opt premii Oscar în 2009.

Toţi aceştia au fost incluşi în premieră în această listă anuală prestigioasă alcătuită de revista People.

Actorul britanic Robert Pattison, în vârstă de 22 de ani, care se bucură de admiraţia multor persoane după rolul său din filmul "Twilight/ Amurg", a declarat că nu înţelege prea bine cum de a ajuns să fie considerat o vedetă.

"Nu înţeleg. E destul de amuzant, pentru că arăţi exact la fel timp de ani de zile, dar nimeni nu îţi spune nimic. Apoi, dintr-o dată, totul se schimbă", a declarat actorul britanic pentru revista People.

Lista celor mai frumoşi 100 de oameni din lume îi include şi pe mai vechii favoriţi George Clooney, Angelina Jolie, Brad Pitt şi Halle Berry.

Unele dintre celebrităţi, precum actriţa Eva Mendes şi top-modelul Cindy Crawford au fost incluse în secţiunea "Stars Without Makeup/ Vedete fără machiaj", ce prezintă o serie de vedete care au fost fotografiate de foarte aproape fără să poarte machiaj.

Anul trecut, actriţa americană Kate Hudson a fost aleasă cel mai frumos om din lume.

Revista People nu precizează criteriile luate în considerare la realizarea clasamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici