Sfaturi pentru a ascunde firele albe de păr

  • Dacă optezi pentru un look în şuviţe părul crescut natural va fi mai puţin vizibil, iar firele albe vor fi estompate de acest efect.
  • Fără o sursă de căldură, vopseaua are nevoie de un timp de două ori mai mare pentru a acoperi firele rebele de păr alb.
13174 afișări
Imaginea articolului Sfaturi pentru a ascunde firele albe de păr

Sfaturi pentru a ascunde firele albe de păr

Femeile sunt magice, dar atât de diferite. Unele îmbrăţişează schimbarea cu ochi buni, altele mai puţin. Sunt femei care refuză să vadă vreun fir de păr alb şi sunt femei care optează pentru tranziţii subtile atunci când vine vorba de schimbările de look. Iată cum poţi acoperi firele albe de păr sau să le maschezi fără prea mari bătăi de cap.

Foloseşte o vopsea permanentă

Pigmenţii permanenţi te ajută întotdeauna să opţii rezultatul mult dorit. Folosite corect aceste produse vor reproduce un look natural, indiferent că vorbim de un păr blond, brunet sau roşcat.

Ocupă-te de zonele mai rezistente

”Părul alb nu creşte uniform, motiv pentru care acoperirea lui este puţin mai dificilă”, ne explică Roxana Oprea, Education Manager la Wella Professionals. ”O distribuire inegală a părului alb va complica procesul de acoperire, însă ideal este ca produsele de colorare să fie aplicate, începând cu secţiunile peste care vopseaua va rezista mai mult timp”, conchide ea.

Obţine culoarea sub o sursă de căldură

Fără o sursă de căldură, vopseaua are nevoie de 30-40 de minute pentru a acoperi firele rebele de păr alb, dar cu o temperatură crescută, poţi încheia procesul în doar 15-25 de minute. Important este să verifici rezultatul înainte de clătire.

Estompează firele albe cu ajutorul şuviţelor

Acoperirea firelor albe de păr nu este singura soluţie. Din contra! O metodă foarte lejeră şi în tendinţe este cea în care să optezi pentru şuviţe. Astfel, părul crescut natural va fi mai puţin vizibil, iar firele albe vor fi estompate de acest efect.

Deschide părul către vârfuri

Este foarte important să iei în calcul porozitatea părului de la rădăcină la vârfuri. De cele mai multe ori, rădăcina este cea care se impregnează cu culoare cel mai uşor, în timp ce vârfurile uscate pot absorbi mai multă vopsea. Foloseşte un pigment mai intens pentru a acoperi părul alb dacă îţi doreşti o formulă mai deschisă pe lungimi şi vârfuri, astfel încât trecerea să fie uniformă.

Hidratează părul cu o mască tratament

În timp, după vopsire, pigmentul se pierde, iar părul alb începe din nou să fie vizibil. În plus, uleiurile naturale se reduc în zona scalpului, motiv pentru care ai nevoie de produse care să menţină vitalitatea părului. Optează săptămânal pentru o mască tratament precum Oil Reflections Hair Mask sau pentru Color Fresh Mask pentru un plus de hidratare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici