Shakin' Stevens, internat după ce a leşinat în reşedinţa sa din Windsor

Shakin' Stevens a fost internat, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a leşinat în reşedinţa sa din Windsor (Marea Britanie), agentul de presă al artistului declarând că leşinul a fost cauzat de presiunea şi de oboseala acumulate în timpul înregistrărilor pentru un nou album.

1055 afișări
Imaginea articolului Shakin' Stevens, internat după ce a leşinat în reşedinţa sa din Windsor

Shakin' Stevens, internat după ce a leşinat în reşedinţa sa din Windsor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul galez a lucrat intens în ultimele luni pentru ca noul său album să fie lansat la timp, la începutul anului viitor, informează contactmusic.com.

"A lucrat foarte mult. A înregistrat un nou album, care va fi lansat în februarie anul viitor, iar el s-a aflat sub o presiune foarte mare, căci dorea ca albumul să fie gata la timp", a explicat agentul de presă al artistului.

"A fost internat acum patru zile. Nu se simte bine şi se află încă acolo. Este conştient şi se află sub supravegherea medicilor. Voia să lanseze albumul în octombrie, pentru a coincide cu turneul său, însă acum au decis să îl lanseze în februarie", a adăugat aceeaşi sursă.

Shakin' Stevens, cunoscut de asemenea şi ca "Shaky", pe numele real Michael Barratt, a fost unul dintre cei mai de succes artişti britanici ai anilor '80. Cariera sa muzicală se întinde pe o perioadă de mai bine de 35 de ani, cu toate că abia în anii '80 el s-a bucurat de un succes comercial.

Cu 39 de hituri, dintre care 37 consecutive, Shakin' Stevens este cunoscut iubitorilor de muzică pop-rock din întreaga lume în special datorită pieselor "Marie, Marie", "Oh Julie", "Cry Just A Little Bit", "A Letter To You", "Because I Love You".

Câştigător a numeroase trofee, precum discul de aur şi dublul disc de platină, Shakin' Stevens este artistul care a avut 30 de hituri intrate direct în Top 30 pe parcursul unui deceniu (performanţă care nu a fost depăşită până în prezent). El a fost numit "cel mai bun artist" la Midem, cea mai importantă convenţie muzicală internaţională.

În 2000, artistul a fost celebrat de Academia britanică a compozitorilor şi muzicologilor într-o ceremonie în cadrul căreia i s-a decernat Gold Badge Award pentru întreaga sa contribuţie la dezvoltarea industriei muzicale internaţionale.

Shakin' Stevens a susţinut la sfârşitul anului 2007 două concerte în România - unul la Bucureşti, iar altul la Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici