Shakira a câştigat procesul din Los Angeles cu fostul ei iubit: "Sunt foarte fericită. Sper ca acestă hărţuire să înceteze"

Cântăreaţa columbiană Shakira a ieşit victorioasă din disputa în justiţie cu fostul ei iubit, după ce un judecător din Los Angeles a decis că acel proces în care fostul partener de viaţă al artistei cerea despăgubiri de mai multe milioane de dolari nu poate avea loc.

993 afișări
Imaginea articolului Shakira a câştigat procesul din Los Angeles cu fostul ei iubit: "Sunt foarte fericită. Sper ca acestă hărţuire să înceteze"

Shakira (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte argentinian Fernando de la Rua, a dat-o în judecată pe Shakira în 2012, argumentând că are dreptul la o parte din uriaşa avere câştigată de artista columbiană, întrucât a fost managerul ei şi a contribuit la încheierea unor contracte deosebit de profitabile pentru aceasta, în perioada de 10 ani cât a durat relaţia lor, informează contactmusic.com.

Antonio de la Rua a invocat o înţelegere verbală în acest sens a fostului cuplu, însă solicitările sale au fost respinse joi, atunci când un judecător de la Curtea Superioară din Los Angeles a hotărât că acest proces nu poate avea loc.

Antonio de la Rua încercase anterior să deschidă procese similare la New York şi în Elveţia, însă şi acele instanţe au decis că acele procese nu pot continua.

Cântăreaţa columbiană, care, după despărţirea de Antonio de la Rua, s-a mutat cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, tatăl fiului lor Milan, a dat publicităţii o declaraţie în care îşi exprimă bucuria faţă de decizia Tribunalului din Los Angeles. "Sunt foarte recunoscătoare instanţelor care nu au permis acestor procese nefondate să continue. Mi-am continuat viaţa şi acum sunt foarte fericită. Sper ca această hărţuire să înceteze", a declarat Shakira.

În decizia sa, judecătorul Abraham Khan de la Curtea Superioară din Los Angeles, a insistat asupra faptului că o astfel de plângere ar trebui să fie audiată în Columbia, ţara de origine a cântăreţei, sau în Bahamas, unde artista îşi are rezidenţa.

Potrivit avocatului lui Antonio de la Rua, clientul său nu va renunţa la pretenţiile pe care le emite: "Acesta este un caz clasic de «poţi să fugi, dar nu poţi să te ascunzi». În cele din urmă, domnişoara Meberak (Shakira) va trebui să răspundă pretenţiilor sale (formulate de Antonio de la Rua, n.r.), pentru că va rămâne fără argumente procedurale şi tactici de amânare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici