Shakira, dată în judecată de fostul ei iubit. Ce îi cere fiul fostului preşedinte argentinian

Cântăreaţa Shakira a fost dată în judecată de fostul ei iubit, argentinianul Antonio de la Rua, care a solicitat plata unor despăgubiri după despărţirea de vedeta columbiană, a anunţat avocatul reclamantului, prin intermediul unui comunicat de presă ce a fost publicat luni la Bogota.

1215 afișări
Imaginea articolului Shakira, dată în judecată de fostul ei iubit. Ce îi cere fiul fostului preşedinte argentinian

Shakira, dată în judecată de fostul ei iubit. Ce îi cere fiul fostului preşedinte argentinian

"Există o plângere prezentată în justiţie în iulie 2012 de Antonio de la Rua, care vrea să obţină o îngheţare a activelor substanţiale deţinute în bancă" de cântăreaţa Shakira, a declarat Ezequiel Camerini, precizând că această cerere a fost deja respinsă, chiar dacă procesul va continua pe fond.

Fiul fostului preşedinte argentinian Fernando de la Rua, fostul iubit al Shakirei solicită daune de 250 de milioane de dolari de la cântăreaţa columbiană, invocând o serie de contracte pierdute din cauza desfiinţării societăţii comerciale create de fostul cuplu. Antonio de la Rua revendică totodată mai multe imobile, potrivit presei sud-americane.

Aceste informaţii sunt dezminţite însă de avocatul lui de la Rua, care susţine că acesta doreşte doar să regleze chestiunea disoluţiei societăţii comerciale.

Totuşi, un reprezentant al Shakirei a spus că "nu există niciun fel de societate comună" care să fi aparţinut cuplului, care s-a destrămat în 2010, după o relaţie care a durat aproape 11 ani.

"Se pare că cineva încearcă să se folosească de mass-media pentru a răspândi informaţii eronate" despre relaţia dintre cântăreaţă şi fostul ei iubit, a precizat acesta.

Shakira, în vârstă de 35 de ani, are în prezent o relaţie cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici