Shakira şi Black Eyed Peas, premiaţi la gala NRJ Music Awards 2011

Cântăreţii Shakira, M Pokora şi trupa Black Eyed Peas au câştigat câte două premii la cea de-a 12-a ediţie a galei NRJ Music Awards, care a avut loc sâmbătă seară, la Cannes, în cadrul Marché international du disque et de l'édition musicale (MIDEM).

26 afișări
Imaginea articolului Shakira şi Black Eyed Peas, premiaţi la gala NRJ Music Awards 2011

Shakira şi Black Eyed Peas, premiaţi la gala NRJ Music Awards 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Shakira a fost desemnată artista internaţională a anului şi a mai primit un premiu pentru cel mai bun cântec internaţional - "Waka Waka".

Trupa Black Eyed Peas a primit premiile pentru cel mai bun grup internaţional şi cel mai bun concert al anului, în timp ce francezul M Pokora a primit titlul de cel mai bun artist francofon şi premiul pentru cel mai bun cântec francez - "Juste une photo de toi".

Lady Gaga şi Beyoncé au primit premiul pentru cel mai bun clip al anului, pentru "Telephone", Justin Bieber, care nu a fost prezent la gală, a primit premiul pentru debut internaţional, iar Usher a fost recompensat la categoria "cel mai bun artist internaţional".

Jenifer a fost desemnată cea mai bună artistă francofonă, pentru a şasea oară în cariera sa, în timp ce David Guetta a primit un premiu onorific din partea organizatorilor NRJ Music Awards.

Premiul pentru hitul anului a fost acordat duoului Flo Rida - David Guetta, pentru "Club can't handle me"

12 din cele 13 trofee au fost acordate pe baza voturilor publicului, exprimate până pe 16 ianuarie pe site-ul oficial al evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici