Shakira şochează: Piqué mă înşela când tatăl meu era la terapie intensivă

Detalii inedite oferite într-un interviu pentru People de starul pop columbian.

1327 afișări
Imaginea articolului Shakira şochează: Piqué mă înşela când tatăl meu era la terapie intensivă

Shakira şochează: Am aflat din presă că Piqué mă înşela / Tatăl meu era la terapie intensivă

Shakira a declarat pentru People Spania: „Mama a fost întotdeauna complicea mea, iar tatăl meu a fost cel mai bun prieten. A venit la Barcelona să mă consoleze atunci când eram mistuită de tristeţea despărţirii şi, în timp ce el era acolo, a fost grav rănit într-un accident”.

„Am aflat în presă că am fost înşelată, în timp ce tatăl meu era la terapie intensivă. Credeam că nu voi supravieţui atât de mult. Bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult în viaţa mea, tatăl meu, suferea când aveam cea mai mare nevoie.

Nu am putut să vorbesc cu el sau să primesc un sfat atât de necesar de la cel mai bun prieten al meu. Recuperarea lui a fost foarte grea şi lentă, dar este un om minunat şi un personaj important pentru toţi, capabil să ne surprindă mereu cu puterea lui. A supravieţuit COVID, două accidente, o pneumonie, cinci operaţii. Toate acestea la 91 de ani şi în mai puţin de şase luni.

Tatăl meu este cel mai mare exemplu de rezistenţă, iar mama este alături de el zi şi noapte. Ambele au fost reflectarea acelui vis pe care nu am reuşit să-l realizez, dar care sper să fie un model pentru copiii mei de dragoste, răbdare în relaţii, dăruire absolută şi o mare dorinţă de a trăi”, a încheiat Shakira referindu-se la visul iubirii, distrus odată cu despărţirea de Piqué.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici