Shakira este expertă într-un sport neobişnuit. Are deja 5 milioane de fani

  • Shakira e destul de pricepută cu placa de skateboard
  • Are aceleaşi mişcări feline pe care i le-ai văzut pe scenă
  • Îşi demonstrează priceperea într-un clip pe Instagram
874 afișări
Imaginea articolului Shakira este expertă într-un sport neobişnuit. Are deja 5 milioane de fani

Shakira ştie cu placa de skateboard

Hai să ţi-o arăt pe Shakira cum n-ai mai văzut-o. Ştii că e cântăreaţă, compozitoare, producător, dansatoare, actriţă şi filantrop. Dar cred că nu ştiai că e şi un skater pasionat.

Într-un clip de pe Instagram vezi că se pricepe destul de bine cu placa. Clipul a strâns 5 milioane de vizualizări în doar 24 de ore. Are mişcările de felină pe care i le-ai văzut de atâtea ori. Şi nu pare chiar o novice în sportul ăsta.

E echipată regulamentar, cu cotiere şi genunchiere. Îi lipseşte însă casca, ceea ce nu cred că e foarte pe placul companiei care o asigură. Ce zici, o s-o certe Pique acasă?

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love skating at sunset (and Sasha loves this song!)

A post shared by Shakira (@shakira) on

Sep 12, 2020 at 11:26am PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici