Sharon Osbourne a renunţat la implanturile cu silicon

Sharon Osbourne, soţia rockerului britanic Ozzy Osbourne, a anunţat, joi, în emisiunea TV pe care o prezintă, că a suportat o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea implanturilor mamare cu silicon.

283 afișări
Imaginea articolului Sharon Osbourne a renunţat la implanturile cu silicon

Sharon Osbourne (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sharon Osbourne, coprezentatoare a emisiunii "The View", declarase anterior că îşi va lua o mică vacanţă deoarece doreşte să petreacă mai mult timp cu soţul ei, Ozzy Osbourne. Joi, însă, Sharon Osbourne a spus că absenţa ei de pe micul ecran a fost cauzată de o problemă pe care a avut-o cu implanturile mamare, informează people.com.

"M-am trezit într-o dimineaţă şi unul dintre sânii mei era mult mai lung decât celălalt. Mi-am dat seama că ceva nu era în regulă", a spus Sharon, care va împlini, sâmbătă, vârsta de 59 de ani.

Medicii i-au spus că unul dintre implanturile ei mamare "alunecase până la marginea stomacului", iar artista britanică a decis să renunţe la silicon şi să revină la "valorile naturale" ale sale.

"Acum nu mă mai simt ca şi cum aşa avea un pat cu apă aşezat peste pieptul meu", a declarat Sharon Osbourne.

O altă veste importantă pe care Sharon Osbourne a împărtăşit-o cu telespectatorii ei a fost logodna fiul ei Jack Osbourne cu Lisa Stelly, o relaţie care a primit binecuvântarea prezentatoare britanice: "Îmi place atât de mult de ea, deoarece fiul meu pur şi simplu o adoră".

Sharon Osbourne este o compozitoare, scriitoare şi realizatoare de televiziune britanică, devenită celebră după ce a apărut alături de soţul ei, rockerul Ozzy Osbourne, şi de copiii lor, în reality show-ul "Familia Osbourne". Ulterior, Sharon Osbourne a făcut parte din juriile popularelor emisiuni de televiziune "The X Factor" şi "America's Got Talent". Biografia ei, intitulată "Extreme", s-a vândut în peste două milioane de copii. Despre Sharon Osbourne s-a afirmat de multe ori că a fost persoana care a reuşit să relanseze cariera muzicală a soţului ei, prin înfiinţarea festivalului Ozzfest. Sharon şi Ozzy Osbourne au împreună o avere estimată la 110 milioane de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici