Sharon Stone a primit ameninţări cu moartea pentru implicarea sa în diverse proiecte de caritate

Actriţa americană Sharon Stone a declarat într-un interviu recent că a primit ameninţări cu moartea după ce a început să se implice, în urmă cu mulţi ani, în diverse proiecte de caritate şi cauze umanitare

221 afișări
Imaginea articolului Sharon Stone a primit ameninţări cu moartea pentru implicarea sa în diverse proiecte de caritate

Sharon Stone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană spune că şi-a făcut mulţi duşmani după ce a început să se implice în diverse proiecte de caritate la Hollywood, întrucât multe persoane credeau că se folosea de acele acţiuni pentru a-şi impulsiona cariera, informează femalefirst.co.uk.

"Atunci când am început să mă implic în proiecte de caritate, oamenii au crezut că fac acele lucruri pentru presă - îmi spuneau «noua Zsa Zsa Gabor». Adversitatea a fost îngrozitoare. Viaţa mi-a fost ameninţată. Cineva a vrut să mă omoare. A fost o ameninţare cât se poate de serioasă", a declarat Sharon Stone într-un interviu acordat revistei Life and Style.

"Ştiu ce înseamnă să fii intimidat, însă proiectele de caritate înseamnă foarte mult pentru mine şi nu am renunţat la ele", a adăugat actriţa americană.

Purtătoare de cuvânt a asociaţiei American Foundation for AIDS Research (Fundaţia Americană pentru Cercetări în domeniul maladiei SIDA), Sharon Stone şi-a construit o reputaţie solidă şi în afara industriei cinematografice de la Hollywood, participând la numeroase acţiuni de strângere de fonduri în scopuri caritabile. Cu timpul, ameninţările cu moartea au încetat, dar actriţa spune că acea perioadă de început a fost "una destul de grea" în viaţa ei.

Sharon Stone a prezentat în ultimii ani gala amFAR, fundaţia de caritate înfiinţată de Elizabeth Taylor, care luptă contra maladiei SIDA şi organizează acest eveniment în fiecare an, în timpul Festivalului de Film de la Cannes.

Gala amFAR reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente mondene din Europa şi reuneşte în fiecare an numeroase staruri internaţionale. În 2011, la gala amFAR a fost strânsă o sumă de peste 7 milioane de dolari. Sharon Stone promovează cauzele acestei fundaţii de 16 ani.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, graţie rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici