Sharon Stone: Posteriorul meu arată ca o brânză Brie fină

Actriţa Sharon Stone, în vârstă de 56 de ani, spune că nu a mai mers la sala de gimnastică de la începutul anului, însă recunoaşte că simte încă o presiune din partea presei şi îşi doreşte să arate bine în bikini în timpul vacanţei, pentru a evita pozele delicate, spunând că se teme de celulită.

824 afișări
Imaginea articolului Sharon Stone: Posteriorul meu arată ca o brânză Brie fină

Sharon Stone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu am mai lucrat (la sala de gimnastică, n.r.) de câteva luni, pentru că nu am avut chef. Dar acum o să merg în vacanţă şi ştiu că (presa, n.r.) va face cerc în jurul posteriorului meu şi va face una dintre pozele acelea exagerate, spunând «Ce s-a întâmplat cu posteriorul ei. Este o pungă cu brânză»", a declarat actriţa pentru E! News, potrivit dailymail.co.uk.

"Aş vrea doar să spun că este o brânză Brie fină", a glumit actriţa.

Sharon Stone a spus însă că atunci când merge la sală munceşte ca o "sălbatică". De asemenea, a menţionat că îi place să înoate.

"Deci, fac ceea ce trebuie", a spus actriţa. "Merg la sală şi mănânc sănătos", a completat vedeta.

Sharon Stone a dezvăluit recent că este din nou "disponibilă pentru întâlniri", după ce a decis să rămână celibatară când fiii săi - Roan, acum în vârstă de 14 ani, Laird, în vârstă de nouă ani, şi Quinn, de şapte ani - "erau mici".

"Ceea ce s-a întâmplat este că ai mei copii au ajuns la vârsta la care eu mă simt confortabil să merg la întâlniri", a spus actriţa.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, datorită rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici