Sharon Stone revine pe marile ecrane - GALERIE FOTO

Actriţa americană Sharon Stone va reveni pe marile ecrane în 2010, în lungmetrajul "Satisfaction", în care va interpreta rolul unei femei care întreţine financiar un tânăr care se prostituează, informează allocine.fr.

152 afișări
Imaginea articolului Sharon Stone revine pe marile ecrane - GALERIE FOTO

Sharon Stone revine pe marile ecrane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Filmările la acest proiect cinematografic vor debuta în luna ianuarie, iar rolul tânărului care se prostituează va fi interpretat de actorul Chris Evans, cunoscut graţie rolurilor din "Sunshine" (2007) şi din filmele francizei "Cei 4 Fantastici".

Acest proiect marchează debutul regizoral al cineastei Anya Camilleri, iar din distribuţie mai face parte Carice Van Houten.

Specialiştii consideră că rolul din "Satisfaction" ar putea să o aducă din nou în actualitate pe actriţa americană, ultimul ei rol major fiind cel din "Alpha Dog" (2007).

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film.

Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992.

Rolul din "Casino" (1995) i-a adus un Glob de Aur şi o nominalizare la Oscar.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici