Sharon Stone, somată să plătească 232.000 de dolari unui muncitor care îi renova casa

Actriţa Sharon Stone a fost somată de justiţia americană să plătească suma de 232.000 de dolari unui bărbat care s-a accidentat pe proprietatea ei, în anul 2006

470 afișări
Imaginea articolului Sharon Stone, somată să plătească 232.000 de dolari unui muncitor care îi renova casa

Sharon Stone, somată să plătească 232.000 de dolari unui muncitor care îi renova casa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Peter Krause a dat-o în judecată pe actriţă în 2008, la doi ani după ce se accidentase la genunchi căzând de pe o grindă cu zăbrele, aterizând în curtea vecinului, în timp ce renova locuinţa vedetei, informează contactmusic.com.

La rândul ei, Sharon Stone a depus mărturie în justiţie în această săptămână, declarând că locul în care reclamantul susţine că a căzut era de fapt ocupat de un gard.

Judecătorii americani au considerat însă că actriţa a dat dovadă de neglijenţă, deoarece gardul de pe proprietatea ei nu era suficient de rezistent pentru a preveni căderea lui Peter Krause.

Potrivit Eonline.com, avocaţii actriţei vor face recurs.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, graţie rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici