Sheryl Crow îşi scoate la licitaţie un automobil vintage în favoarea victimelor unei tornade

Cântăreaţa americană Sheryl Crow a anunţat că va scoate la licitaţie un automobil Mercedes vintage, pe care l-a cumpărat în 2005, pentru a strânge fonduri în favoarea victimelor din oraşul Joplin din statul Missouri, devastat recent de o tornadă.

171 afișări
Imaginea articolului Sheryl Crow îşi scoate la licitaţie un automobil vintage în favoarea victimelor unei tornade

Sheryl Crow îşi scoate la licitaţie un automobil vintage în favoarea victimelor unei tornade (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa a donat deja automobilul Mercedes-Benz 190 SI Roadster, fabricat în 1959, casei de licitaţii Gooding & Co. Încasările obţinute vor fi utilizate pentru reconstrucţia şcolilor din acest oraş devastat de o tornadă în luna mai, informează contactmusic.com.

"După tornada din Joplin, am vrut să ajut la reconstrucţia şcolilor dintr-un oraş atât de apropiat de locul unde eu am crescut, în Missouri. Sper că scoaterea la licitaţie a automobilului meu Mercedes-Benz 190 SI Roadster din 1959 va aduce fonduri suficiente pentru a reconstrui şcolile din această zonă", a declarat artista americană.

Automobilul, pe care Sheryl Crow l-a cumpărat în 2005, este evaluat de specialişti la o sumă cuprinsă între 50.000-100.000 de dolari. Licitaţia va avea loc în luna august.

Oraşul Joplin din statul american Missouri a fost devastat de o tornadă pe 22 mai, care s-a soldat cu numeroase pagube materiale şi peste 120 de victime.

Sheryl Crow este o cântăreaţă şi cantautoare americană, născută pe 11 februarie 1962, într-o familie de muzicieni profesionişti. Muzica ei melodioasă, care combină stilurile pop, country şi rock, i-au adus nouă premii Grammy şi celebritatea pe plan internaţional. Sheryl Crow a lansat şapte albume de studio, a colaborat cu o serie de artişti de renume precum Michael Jackson, Eric Clapton, Mick Jagger, Luciano Pavarotti şi Tina Turner, iar piesele sale au fost incluse pe coloanele sonore ale multor filme cu succes de box office, precum "Cars/ Maşini", "Erin Brockovich" şi "Tomorrow Never Dies/ 007 şi Imperiul Zilei de Mâine".

Sheryl Crow a concertat şi în România, susţinând un recital pe scena festivalului Cerbul de Aur de la Braşov, în anul 1997.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici