Sheryl Crow l-a convins pe Justin Timberlake să facă backing vocals pe noul ei album

Sheryl Crow l-a convins pe Justin Timberlake să asigure partea de backing vocals a unei piese care va fi inclusă pe noul ei album, după ce l-a întâlnit pe celebrul cântăreţ american în holul unui studio de înregistrări din Los Angeles, informează contactmusic.com.

54 afișări
Imaginea articolului Sheryl Crow l-a convins pe Justin Timberlake să facă backing vocals pe noul ei album

Sheryl Crow l-a convins pe Justin Timberlake să facă backing vocals pe noul ei album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Piesa este un cover după "Sign Your Name", interpretat de Terence Trent D'Arby.

Justin Timberlake se afla în acea zi în Los Angeles, pentru a mixa câteva piese pentru Jamie Foxx.

"L-am văzut în hol. Întotdeauna mi-a plăcut de el. Am cântat acea piesă pentru el, iar atunci când am ajuns la secvenţa în care trebuia să cânte un cor, el m-a întrebat: «Cine face backing vocals?" I-am răspuns că nu am înregistrat încă acea secvenţă, iar el a spus că o va face", a declarat Sheryl Crow pentru Billboard.com.

"Totul a decurs în mod natural, a fost perfect. Oamenii nici nu-şi dau seama cât este de talentat acest tip", a adăugat cântăreaţa americană.

Justin Timberlake nu este singurul invitat-vedetă de pe noul album al cântăreţei Sheryl Crow, intitulat "100 Miles From Memphis", chitaristul Keith Richards apărând şi el pe acest album, în piesa "Eye To Eye".

La rândul ei, piesa "Sign Your Name" nu este singurul cover, Sheryl Crow interpretând într-o versiune personală hitul grupului Jackson 5 "I Want You Back".

Sheryl Crow este o cântăreaţă şi cantautoare americană, născută pe 11 februarie 1962, într-o familie de muzicieni profesionişti. Muzica ei melodioasă, care combină stilurile pop, country şi rock, i-au adus nouă premii Grammy şi celebritatea pe plan internaţional. Sheryl Crow a lansat şase albume de studio, a colaborat cu o serie de artişti de renume precum Michael Jackson, Eric Clapton, Mick Jagger, Luciano Pavarotti şi Tina Turner, iar piesele sale au fost incluse pe coloanele sonore ale multor filme cu succes de box office, precum "Cars/ Maşini", "Erin Brockovich" şi "Tomorrow Never Dies/ 007 şi Imperiul Zilei de Mâine".

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync, a cărei lansare a fost finanţată de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", care s-a vândut în peste 7 milioane de exemplare în întreaga lume. Al doilea album al lui Timberlake se numeşte "FutureSex/LoveSounds", fiind lansat în 2006. Trei single-uri extrase de pe acesta s-au clasat pe prima poziţie în SUA: "SexyBack", "My Love" şi "What Goes Around... Comes Around". Până în ianuarie 2008, "FutureSex/LoveSounds" a înregistrat vânzări de peste 8 milioane de exemplare. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici