Shia LaBeouf renunţă la rolul din franciza "Transformers"

Actorul american Shia LaBeouf a declarat că a renunţat la rolul care l-a făcut celebru - Sam Witwicky - pe care l-a interpretat în cele trei filme din franciza "Transformers".

1018 afișări
Imaginea articolului Shia LaBeouf renunţă la rolul din franciza "Transformers"

Shia LaBeouf renunţă la rolul din franciza "Transformers" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Shia LaBeouf, un fost copil-minune la Hollywood, şi-a cimentat statutul de vedetă după ce a apărut în "Transformers - Războiul lor în lumea noastră", primul film din această franciză, în 2007. După rolul din "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" din 2009, actorul american se pregăteşte să participe la acţiunile de promovare a celui de-al treilea film din serie, "Transformers 3/ Transformers: Dark of the Moon", ce va avea premiera pe marile ecrane americane pe 29 iunie, informează femalefirst.co.uk.

Actorul american a declarat că acesta a fost filmul în care a interepretat pentru ultima dată rolul Sam Witwicky.

"Cu siguranţă, acesta a fost ultimul meu film din seria «Transformers». Nu mă mai întorc pentru a face încă unul. Cred că nici (regizorul) Mike Bay nu se va mai întoarce", a declarat Shia LaBeouf pentru MTV.com.

Actorul american este convins că studiourile producătoare vor continua această franciză de succes cu un alt actor în rolul principal.

"Este încă o franciză profitabilă. Mai ales acum, când va fi lansat al treilea film. Îmi imaginez că o vor continua la un moment dat, cu un alt actor în rolul principal", a explicat LaBeouf.

Actriţa Megan Fox a părăsit deja franciza "Transformers" după al doilea film din serie şi a fost înlocuită cu modelul britanic Rose Huntington-Whiteley în cel de-al treilea film.

Shia LaBeouf, în vârstă de 24 de ani, a devenit celebru după rolul din SF-ul "Transformers - Războiul lor în lumea noastră" (2007), un lungmetraj care s-a bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări deosebite - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Eagle Eye/ Ochi de vultur". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010 a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule".

Lungmetrajul "Transformers: Dark of the Moon" va avea premiera mondială pe 29 iunie. Primele două filme ale acestei francize au obţinut încasări de peste 1,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici