Shopping online - modă sau necesitate?

Când spui SHOPPING ONLINE spui cumpărături 24 din 24, milioane de oferte, cu milioane de discount-uri, produse de firmă la preţ accesibil, livrare la domiciliu şi toate astea cu un simplu click, informează Csid.ro

31 afișări
Imaginea articolului Shopping online - modă sau necesitate?

Shopping online - modă sau necesitate? (Imagine: Mediafax Foto)

La nivelul Uniunii Europene, numărul utilizatorilor de Internet care îşi fac cumpărăturile online a crescut în ultima perioadă, cei mai mari amatori ai shopping-ului online fiind cetăţenii din ţările nordice.

În România, conform unui studiu realizat de Comisia Europeană, doar 29% dintre români au cumpărat cel puţin o dată de pe Internet, faţă de 66% dintre polonezi sau 32% dintre lituanieni.

Citeşte mai multe pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici