Show-ul "Kings on Ice" va mai avea o reprezentaţie pe 7 aprilie, la Bucureşti

Patinatorul rus Evgheni Pluşenko, campion olimpic în 2006 şi triplu campion mondial, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că va suferi două intervenţii chirurgicale, la genunchi şi la spate.

826 afișări
Imaginea articolului Show-ul "Kings on Ice" va mai avea o reprezentaţie pe 7 aprilie, la Bucureşti

Show-ul "Kings on Ice" va mai avea o reprezentaţie pe 7 aprilie, la Bucureşti

Pluşenko a fost anunţat pe afişul show-ului "Kings on Ice", ce va avea două reprezentaţii la Bucureşti pe 7 aprilie.

Contactată de MEDIAFAX, Raluca Popescu, general manager Amphitrion, agenţia care organizează spectacolul din Capitală, a precizat că patinatorul are programată joi operaţia la genunchi, o operaţie de rutină, prin care a mai trecut, după care va avea nevoie de o perioadă de recuperare de maximum trei săptămâni, putând apoi să-şi reia antrenamentele.

"Nu există niciun risc" să nu evolueze în spectacolele anunţate din Capitală, a spus Raluca Popescu, precizând că Pluşenko va fi de altfel în turneu cu "Kings on Ice".

Show-ul "Kings on Ice", programat pe 7 aprilie la Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Capitală, va mai avea o reprezentaţie, în aceeaşi zi, după ce biletele pentru spectacol au fost epuizate, au anunţat organizatorii, Amphitrion.

Ambele spectacole vor avea loc pe 7 aprilie, la Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucureşti, cea de-a doua reprezentaţie fiind programată la ora 15.00, iar cea anunţată iniţial, de la ora 20.00.

"Întregul concept «Kings on Ice» a devenit un brand în adevăratul sens al cuvântului, fiind asociat cu un show care, de fiecare dată, reuşeşte să surprindă prin spectaculozitate, emoţie, demonstraţii uluitoare de patinaj şi o muzică impresionantă", spune Raluca Popescu.

Spectacolul Kings On Ice se află anul acesta la cea de-a patra ediţie, printre cei care ţin capul de afiş, alături de Evgeni Plushenko şi Edvin Marton, numărându-se Brian Joubert, Stephane Lambiel, Surya Bonaly, Fumie Suguri, alături de perechile Ekaterina Bobrova - Dmitri Soloviev, Vera Bazarova - Yuri Larionov (vicecampioane europene la probele de dans şi perechi de anul acesta) şi Fiona Zaldua - Dmitri Sukhanov.

Biletele pentru cel de-al doilea spectacol "Kings on Ice" 2012 vor fi disponibile începând de joi, la Patinoarul "Mihai Flamaropol", în reţeaua magazinelor Diverta şi online, pe www.myticket.ro, la aceleaşi categorii de preţ, respectiv: 100 de lei, 150 de lei, 200 de lei, 250 de lei, 350 de lei şi 400 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici