Vicecampionii Europei la probele de patinaj artistic de dans şi perechi, la Kings on Ice 2012 - VIDEO

Vicecampionii Europei în probele de patinaj artistic dans şi perechi, Ekaterina Bobrova şi Dmitri Soloviev, respectiv Vera Bazarova şi Yuri Larionov, se alătură celorlalte nume din distribuţia spectacolului Kings on Ice, care va avea loc pe 7 aprilie la Bucureşti.

700 afișări
Imaginea articolului Vicecampionii Europei la probele de patinaj artistic de dans şi perechi, la Kings on Ice 2012 - VIDEO

Vicecampionii Europei la probele de patinaj artistic de dans şi perechi, la Kings on Ice 2012 - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei patru medaliaţi nu sunt singurii care îşi anunţă prezenţa în cadrul acestui spectacol, lor alăturându-li-se şi perechea formată din Fiona Zaldua şi Dmitri Sukhanov, pe care publicul român a avut deja ocazia să-i întâlnească la ediţia din 2010 a show-ului Kings on Ice.

Spectacolul din acest an va avea loc pe 7 aprilie la Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucureşti, fiind organizat de Amphitrion. Biletele la spectacolul Kings on Ice 2012 se găsesc în reţeaua magazinelor Diverta şi pe Myticket.ro la diferite categorii de preţ, cuprinse între 100 şi 400 de lei.

Perechea formată din Ekaterina Bobrova şi Dmitri Soloviev este prima care şi-a anunţat prezenţa la Kings on Ice 2012, la doar câteva zile după succesul obţinut în cadrul Campionatelor Europene de patinaj artistic. Cei doi reprezentanţi ai Rusiei au obţinut a doua poziţie în proba de dans cu o reprezentaţie artistică impresionantă, trecându-şi astfel în palmares cea de-a doua medalie de argint obţinută la întrecerile europene. Deşi se cunosc din copilărie, cei doi patinează împreună din 2000, reuşind în decursul anilor să obţină numeroase titluri, inclusiv cel de campioni naţionali ai Rusiei, în 2007, 2011 şi 2012, precum şi medalia de aur la Campionatul Mondial din 2007.

Vera Bazarova şi Yuri Larionov s-au remarcat şi ei în cadrul Europenelor de la Sheffield (Anglia), de această dată în probă de perechi, obţinând după un spectaculos moment artistic cea de-a doua poziţie în clasamentul general. Cei doi, campioni naţionali ai Rusiei în 2012, dansează împreună din 2005, fiind una dintre cele mai promiţătoare tinere perechi.

Fiona Zaldua şi Dmitri Sukhanov, pe care publicul a avut deja ocazia să-i vadă live la Bucureşti, în cadrul ediţiei din 2010, reprezintă una dintre cele mai fascinante perechi în lumea patinajului, numerele lor de acrobaţii şi dans pe gheaţă fiind adevărate demonstraţii de artă, îndemânare şi curaj.

Cele trei perechi i se vor alătura astfel celebrului Evgeni Plushenko, campion european en-titre, în cadrul spectacolului Kings on Ice 2012. Patinatorul rus a obţinut anul acesta cel de-al şaptelea titlu european din carieră, devenind al treilea patinator din istorie ce deţine cel puţin şapte titluri continentale, după suedezul Ulrich Salchow (nouă titluri) şi austriacul Karl Schaefer (opt).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici