Sienna Miller, alături de Russell Crowe, în "Robin Hood"

Actriţa britanică Sienna Miller a confirmat faptul că va juca rolul lui Lady Marian într-un remake al filmului clasic "Robin Hood", în care mai apare şi actorul australian Russell Crowe, informează BBC.

38 afișări
Imaginea articolului Sienna Miller, alături de Russell Crowe, în "Robin Hood"

Sienna Miller, alături de Russell Crowe, în "Robin Hood" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul în vârstă de 26 va apărea alături de Russell Crowe, care va interpreta rolul şerifului din Nottingham.

Scenariul este semnat de câştigătorul de premiu Oscar Brian Helgeland ("LA Confidential", 1997), în timp ce Sir Ridley Scott se va ocupa de regie.

Miller, care în pezent îşi promovează cel mai recent film, "The Edge of Love", în care joacă alături de Keira Knightley, a declarat că "nu putea obţine un rol mai bun" şi că este extrem de încântată de această colaborare cu Crowe şi Ridley.

Potrivit sursei citate, filmul prezintă o nouă viziune a clasicii poveşti, şeriful din Nottingham fiind prezentat sub o variantă mai umană, care trezeşte simpatie, în timp ce Robin Hood nu mai este un personaj plin de eroism.

Russell Crowe a mai jucat sub bagheta lui Ridley Scott în filmele "Gladiatorul", pentru care a fost recompensat cu un premiu Oscar, "Un an bun" şi "American Gangster".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici