Sigourney Weaver reînvie în "Avatar 2"

Actriţa Sigourney Weaver a confirmat informaţia potrivit căreia va apărea în continuarea filmului "Avatar", deşi personajul ei a murit în primul film din această serie regizată de James Cameron.

917 afișări
Imaginea articolului Sigourney Weaver reînvie în "Avatar 2"

Sigourney Weaver reînvie în "Avatar 2"

"Nu vă îngrijoraţi, mă voi întoarce", a declarat actriţa americană pentru Coming Soon, un site american specializat în postarea de informaţii din industria cinematografică, informează bbc.co.uk.

Sigourney Weaver a interpretat personajul Grace Augustine, o specialistă în botanică, în lungmetrajul SF "Avatar", turnat în 3D", care a obţinut încasări de peste 2,7 miliarde de dolari pe plan mondial.

Personajul ei a fost rănit mortal într-o bătălie de proporţii epice, însă actriţa a declarat că regizorul James Cameron i-a spus că "nimeni nu moare niciodată în filmele science fiction".

"Mi-a descris următoarele două filme din serie şi trebuie să spun că acestea sunt absolut minunate. Acum trebuie doar să le turnăm", a adăugat Sigourney Weaver.

Primul film din seria "Avatar", în care oamenii defrişează o planetă îndepărtată pentru a intra în stăpânirea unor importante zăcăminte, alcătuite din minereul fictiv Unobtanium, este filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Regizorul James Cameron le-a promis apropiaţilor săi că va transforma povestea din "Avatar" într-o trilogie, dacă primul film din seria va obţine încasări de peste 1 miliard de dolari.

Deşi lucrul la scenariile pentru "Avatar 2" şi "Avatar 3" a început deja, nu a fost stabilită deocamdată data la care vor începe filmările.

După începerea filmărilor, cele două filme vor fi turnate unul după celălalt, fără pauză. După încheierea filmărilor, specialiştii consideră că James Cameron va avea nevoie de alte câteva luni pentru a recrea pe computer, în etapa de post-producţie, spectaculoasa planetă Pandora.

Regizorul canadian a sugerat la un moment dat că "Avatar 2" ar putea fi lansat pe marile ecrane pe 25 decembrie 2014.

Sigourney Weaver este prima actriţă de la Hollywood care a devenit o adevărată eroină a filmelor de acţiune. Prima ei apariţie în rolul locotenentului Ellen Ripley datează din 1979, odată cu lansarea pe marile ecrane a seriei "Alien".

Sigourney Weaver a mai colaborat cu James Cameron la al doilea film din seria "Alien", intitulat "Aliens - Misiune de pedeapsă", lansat în 1986, ce a fost recompensat cu două premii Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici