Sigourney Weaver va fi mama faraonului Ramses al II-lea, în filmul "Exodus", de Ridley Scott

Actriţa americană Sigourney Weaver va interpreta rolul mamei faraonului Ramses al II-lea în superproducţia biblică a regizorului Ridley Scott "Exodus", care va fi produsă de studiourile Fox.

204 afișări
Imaginea articolului Sigourney Weaver va fi mama faraonului Ramses al II-lea, în filmul "Exodus", de Ridley Scott

Sigourney Weaver este mama faraonului Ramses al II-lea, în filmul "Exodus", de Ridley Scott (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa Sigourney Weaver, nominalizată de trei ori la premiile Oscar, care a devenit celebră cu rolul locotenentului Ellen Ripley din filmul stiinţifico-fantastic regizat de Ridley Scott "Alien", din 1979, o va interpreta pe Tuya, mama faraonului Ramses, informează Hollywood Reporter.

De asemenea, Christian Bale va juca rolul personajului biblic Moise în lungmetrajul "Exodus", filmările pentru această peliculă fiind programate să înceapă în septembrie. Filmările vor avea loc în Maroc, Spania şi Marea Britanie.

Aaron Paul, unul dintre protagoniştii serialului de succes "Breaking Bad", se află în negocieri pentru a juca într-un rol secundar, cel al unui sclav evreu. Pe de altă parte, John Turturro va juca rolul soţului personajului interpretat de Weaver.

Filmul va avea la bază un scenariu scris de Bill Collage şi Adam Cooper şi va fi o frescă epică, centrată pe celebrul personaj biblic Moise.

Sigourney Weaver este prima actriţă de la Hollywood care a devenit o adevărată eroină a filmelor de acţiune. Actriţa americană a putut fi văzută în lungmetrajul SF "Avatar", turnat în 3D, care a devenit filmul cu cele mai mari încasări la nivel mondial (peste 2,7 miliarde de dolari), şi a anunţat că va juca şi în continuarea acestei pelicule regizate de James Cameron.

Regizorul britanic Ridley Scott a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar - pentru filmele "Thelma şi Louise" (1991), "Gladiatorul" (2000) şi "Elicopter la pământ!" (2001) -, a câştigat numeroase premii Globul de Aur, Emmy şi BAFTA şi este renumit pentru stilul său cu un puternic impact vizual şi pentru obsesia lui pentru detalii. Printre filmele de succes pe care le-a regizat se numără "Alien" (1979), "Vânătorul de recompense" (1982), "Regatul cerului" (2005), "Gangster american" (2007), "Un ghem de minciuni" (2008), "Robin Hood" (2010) şi "Prometheus" (2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici