Silvio Horta, creatorul serialului „Betty cea urâtă”, a fost găsit mort într-o cameră de motel

Silvio Horta, scenarist şi producător cunoscut în primul rând pentru adaptarea telenovelei columbiene "Betty cea urâtă/ Ugly Betty" pentru televiziunea americană ABC, a fost găsit mort, miercuri, într-o cameră a unui motel din Miami, informează revista Deadline.

431 afișări
Imaginea articolului Silvio Horta, creatorul serialului „Betty cea urâtă”, a fost găsit mort într-o cameră de motel

Sursa: Profimedia

Un reprezentant al familiei cineastului a confirmat moartea lui Silvio Horta, fără a da detalii despre circumstanţele în care acesta şi-a pierdut viaţa, deşi există surse care spun că a fost vorba despre o sinucidere produsă prin împuşcare.

„Sunt uluit şi am sufletul sfâşiat după ce am auzit vestea devastatoare despre moartea lui Silvio Horta, creatorul serialului «Ugly Betty»", a scris actriţa americană America Ferrera pe Instagram, adăugând: „Talentul şi creativitatea lui mi-au adus şi atât de multă bucurie şi lumină. Mă gândesc la familia sa şi la cei dragi care trebuie să treacă acum printr-o durere uriaşă şi la întreaga familie a serialului care simte această pierdere atât de profund".

Horta avea 45 de ani, iar, înainte de a realiza adaptarea americană a telenovelei columbiene „Betty cea urâtă/ Ugly Betty", a debutat la Hollywood scriind pentru filmul de groază din 1999 „Legendele Oraşului/ Urban Legend". De asemenea, el a scris continuarea „Legendele Oraşului/ Urban Legend", „Legendele Oraşului: Tăietura finală/ Urban Legend: Final Cut".

Serialul „Betty cea urâtă/ Ugly Betty", adaptat după cunoscuta telenovela columbiană cu acelaşi titlu, a rulat timp de patru sezoane pe postul ABC, din 2006 până în 2010. Horta a fost producătorul serialului, dar şi responsabilul pentru scenariul acestuia. Povestea s-a rotit în jurul personajului Betty Suarez, interpretată de Ferrera, o tânără femeie americană din Queens, care lucrează la o revistă de modă din Manhattan, New York. Show-ul a câştigat două Globuri de Aur şi un premiu Emmy, acordat actriţei America Ferrera.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici