Sinead O'Connor: Înregistrarea mea despre sinucidere, din 2017, a fost un adevărat strigăt de ajutor

Cântăreaţa Sinead O'Connor a explicat faptul că înregistrarea sa video despre sinucidere, din 2017, a fost un strigăt de ajutor, arată Smart Radio păstrând un loc special pentru piesele cântăreţei irlandeze în playlistul zilei.

2099 afișări
Imaginea articolului Sinead O'Connor: Înregistrarea mea despre sinucidere, din 2017, a fost un adevărat strigăt de ajutor

sursa FOTO: Profimedia

Sinead O'Connor a vorbit despre problemele pe care le-a avut în ultimii ani, sâmbătă, în timpul unei emisiuni de televiziune.

"Am fost într-un pericol de moarte... Se întâmplau porcării în viaţa mea şi am fost un pic dată peste cap chiar în perioada în care am fost supusă unei hysterectomi. Asta ar face pe oricine să îşi iasă din minţi”, a spus cântăreaţa în vârstă de 53 de ani.

De atunci, cântăreaţa s-a convertit la religia islamică şi a trecut la numele de Shuhada Sadaqat: ”Pot să râd acum despre momentele acelea, dar atunci era groaznic. Nu îmi place să sufăr”.

Vedeta a spus că zilele negre au trecut: ”Acum sunt în cealaltă direcţie şi s-a terminat, mulţumesc lui Dumnezeu. Lucrul cel mai bun atunci când o iei razna e că te faci bine. Aşa că s-a dus”.

Totuşi cântăreaţa a recunoscut şi că se confruntă cu singurătatea şi agorafobia, dar nu prea vorbeşte despre aceste lucruri.

Cântăreaţa irlandeză s-a confruntat cu tulburările nervoase pentru mulţi ani şi a recunoscut faptul că momentul cel mai dificil a fost atunci când a decis să vorbească în public despre problemele sale anunţând că de doi ani plănuieşte să se sinucidă.

Sinead O'Connor, care a susţinut un concert şi în România, în 2009, a devenit celebră pe plan internaţional în 1990, graţie piesei "Nothing Compares 2 U", extrasă de pe albumul "I Do Not Want What I Haven't Got". De-a lungul carierei, ea a primit numeroase premii, printre care două Billboard, trei MTV Video Music şi un Grammy.

Piesele semnate de Sinead O'Connor se aud la Smart Radio. Playlistul Smart Radio poate fi accesat aici https://www.smartradio.ro/radio/radio/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici