Sinead O'Connor s-a despărţit de cel de-al patrulea soţ al ei, după un mariaj care a durat 18 zile

Cântăreaţa Sinead O'Connor s-a despărţit de cel de-al patrulea soţ al ei, Barry Herridge, după o căsnicie care a durat doar 18 zile.

1175 afișări
Imaginea articolului Sinead O'Connor s-a despărţit de cel de-al patrulea soţ al ei, după un mariaj care a durat 18 zile

Sinead O'Connor s-a despărţit de cel de-al patrulea soţ al ei, după un mariaj care a durat 18 zile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista irlandeză s-a căsătorit cu Barry Herridge pe 8 decembrie, la Las Vegas, în cadrul unei ceremonii cu accente rock 'n' roll, informează contactmusic.com.

La 18 zile de la căsătoria lor, celebrată într-o limuzină Cadillac de culoare roz, la o capelă "drive-thru" din Las Vegas, cântăreaţa a postat pe site-ul ei un mesaj în care a dezvăluit faptul că a realizat, la doar câteva ore după ceremonie, faptul că acel mariaj nu va rezista.

"Dragi prieteni, am motivele mele şi sunt sigură că veţi înţelege. Am dorit ca această chestiune să rămână privată, dar mi s-a spus astăzi (luni, n.r.) că informaţia va fi dezvăluită în presă în zilele următoare, în ciuda eforturilor mele. Am ales să fac eu însămi acest anunţ. La trei ore după nuntă, mariajul meu s-a încheiat, din cauza comportamentului adoptat de anumite persoane din viaţa soţului meu. Şi din cauza unei mici călătorii sălbatice pe care am făcut-o eu, căutând să fumez nişte iarbă în noaptea nunţii, întrucât eu nu beau alcool", a declarat cântăreaţa irlandeză.

"Soţul meu a fost extrem de rănit şi de afectat de această experienţă şi de atitudinea apropiaţilor săi, prezenţi la ceremonie. A devenit evident pentru mine faptul că pentru a rămâne lângă mine, el riscă să piardă prea mult şi ar avea prea multe de îndurat. O femeie doreşte să fie o reală bucurie pentru soţul ei. Dacă iubeşti pe cineva, trebuie să-i redai libertatea", a adăugat Sinead O'Connor.

Cântăreaţa a recunoscut, totodată, că a făcut "o greşeală" atunci când s-a grăbit să se căsătorească, întrucât relaţia ei cu Barry Herridge dura de doar câteva luni.

Acesta este cel de-al patrulea mariaj pentru Sinead, care a divorţat în aprilie de vechiul ei prieten şi colaborator Steve Cooney, după o căsnicie care a durat doar opt luni.

Sinead, care are patru copii din mai multe relaţii, a mai fost căsătorită cu producătorul muzical John Reynolds şi jurnalistul Nicholas Sommerlad.

Impetuozitatea, lipsa de tact, tunsoarea zero, atitudinea agresivă şi garderoba androgină sunt noţiunile cu care Sinead O'Connor a pornit revolta împotriva culturii pop, care impusese în anii '80 - '90 egalitatea între noţiunile de feminitate şi sexualitate.

Sinead O'Connor a devenit celebră pe plan internaţional în 1990, graţie piesei "Nothing Compares 2 U", extrasă de pe albumul "I Do Not Want What I Haven't Got".

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor a susţinut un concert la Arenele Romane din Bucureşti pe 11 iunie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici