Sissy Spacek a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Actriţa americană Sissy Spacek a primit, luni, cea de-a 2.443-a stea de pe Walk of Fame din Hollywood, în cadrul unei ceremonii la care au participat cineastul american David Lynch şi actorul Bill Paxton.

115 afișări
Imaginea articolului Sissy Spacek a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Sissy Spacek a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 61 de ani, actriţa le-a mărturisit zecilor de admiratori prezenţi la ceremonie: "Prima dată când am venit la Hollywood, am descoperit Wolk of Fame şi stelele actorilor mei preferaţi. Încercam atunci să-mi imaginez cum ar fi să ai o astfel de stea".

Sissy Spacek şi-a început cariera ca solistă, însă a ales să devină actriţă după ce Andy Warhol i-a cerut să joace în filmul "Trash" (1970).

Rolul care a făcut-o celebră a fost însă cel din lungmetrajul horror "Carrie", regizat în 1976 de Brian De Palma, în care a interpretat o tânără studentă înzestrată cu puteri supranaturale.

De-a lungul carierei sale, Sissy Spacek a fost nominalizată de şase ori la premiul Oscar, trofeu pe care l-a primit o singură dată, în 1981, pentru rolul din "Fata de miner/ Coal Miner's Daughter", în care a interpretat-o pe cântăreaţa de muzică country Loretta Lynn.

Actriţa americană va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în filmul "The Help", ce va avea premiera pe marile ecrane nord-americane pe 10 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici