Sistem - primele impresii de pe scena Festivalului Cerbul de Aur

Formaţia Sistem a început repetiţiile pe scena Festivalului Cerbul de Aur (2 - 7 septembrie), membrii trupei - Zoli, Robi, Cici, Phlo şi Nashu - pregătind un program cu efecte speciale, lasere, precum şi un set de butoaie noi.

194 afișări
Imaginea articolului Sistem - primele impresii de pe scena Festivalului Cerbul de Aur

Sistem - primele impresii de pe scena Festivalului Cerbul de Aur (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

"Suntem familiarizaţi cu Cerbul de Aur. Am mai fost aici în 2004 şi 2005, iar la Nopţile Albe am participat aproape în fiecare an. Însă, de la an la an, se observă un progres. Scena e cea mai mare, iar condiţiile tehnice sunt cele mai bune oferite artiştilor români la un mare festival", a declarat Zoli, liderul trupei.

Sistem va deschide serile de concurs din 2, 3 şi 4 septembrie. Şi, pentru a fi în ton cu fiecare seară tematică - evergreen, rock, pop -, trupa a pregătit un program de coveruri pe care nu l-a mai cântat niciodată. La show-ul din 3 septembrie, spectatorii din Piaţa Sfatului din Braşov şi telespectatorii Televiziunii Române vor avea parte de un spectacol de lasere impresionant.

 

Sistem

Ediţia din 2009 a Festivalului şi Concursului Internaţional Cerbul de Aur va reuni 25 de concurenţi din 18 ţări. Vedetele internaţionale invitate la Braşov sunt: Hot Chocolate, Steve Vai şi Tiziano Ferro.

Pe scena Cerbului de Aur vor mai susţine recitaluri trupele şi artiştii români Direcţia 5, Vama, Holograf şi Loredana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici