Sişu vorbeşte la videochat-ul Apropo.ro despre muzică şi închisoare

Sişu le va vorbi fanilor, joi, 27 august, de la ora 19.00, la videochat-ul Apropo.ro, despre activitatea lui muzicală şi despre perioada pe care a petrecut-o la închisoare, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

129 afișări
Imaginea articolului Sişu vorbeşte la videochat-ul Apropo.ro despre muzică şi închisoare

Sişu vorbeşte la videochat-ul Apropo.ro despre muzică şi închisoare (Imagine: Mediafax Foto)

Videochat-ul Apropo.ro le oferă internauţilor un nou invitat din sfera hip-hop. Joi, de la ora 19.00, utilizatorii site-ului www.apropo.ro au întâlnire cu Sişu, care le va vorbi fanilor despre activitatea lui muzicală şi despre perioada pe care a petrecut-o la închisoare.

Accesând http://videochat.apropo.ro/, utilizatorii pot afla amănunte despre cel mai recent single "Ai vrea să ai", despre simbolismul din spatele videoclipului şi despre planurile sale de a cuceri topurile cu un hip-hop autentic. De asemenea, Sişu va vorbi despre relaţia pe care o are cu Puya şi cum a colaborat cu acesta.

Fanii vor putea afla amănute despre clipul piesei "Ai vrea să ai" şi despre planurile cântăreţului. Ei vor afla informaţii şi despre noul album al artisitului, ce conţine 16 piese şi care va fi lansat în această toamnă.

După Anda Adam, Puya şi GuessWho, Montuga, Laura Andreşan, Alb Negru, Laura Cosoi, Voltaj, Ladies şi Holograf, Sişu continuă seria invitaţilor la videochat-ul Apropo.ro. În timpul videochat-ului, userii vor putea câştiga un tricou cu steagul Mexicului. Utilizatorii site-ului sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriză.

 Sişu - Ai vrea să ai


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici