Site-ul MySpace va putea fi accesat şi de pe televizor

Site-ul de socializare MySpace a anunţat, miercuri, lansarea unei aplicaţii care permite utilizatorilor să se conecteze la platforma socială direct de pe televizor şi să vizualizeze alături de prieteni programele TV.

36 afișări
Imaginea articolului Site-ul MySpace va putea fi accesat şi de pe televizor

Site-ul MySpace va putea fi accesat şi de pe televizor

Reprezentanţii MySpace au precizat că noua aplicaţie este prima care permite unei comunităţi de internauţi să facă schimb de impresii şi comentarii în timpul unei emisiuni TV difuzată la televizor.

Această aplicaţie a fost creată în colaborare cu portalul Yahoo şi compania Intel şi va fi disponibil iniţial pe televizoarele marca Toshiba şi Samsung. Internauţii vor putea utiliza telecomanda pentru a putea accesa contul lor de pe MySpace.

"Utilizatorii vor putea să se conecteze la reţeaua MySpace direct de pe televizorul lor, ceea ce va face ca MySpace să fie disponibil şi dincolo de lumea calculatoarelor şi va face televiziunea un mediu mai deschis spre socializare", au declarat reprezentanţii MySpace, adăugând că, pentru prima oară, prieteni care se află la zeci de kilometri distanţă pot comenta împreună un meci de fotbal.

Pe de altă parte, un responsabil al Toshiba a precizat că televizoarele dotate cu această aplicaţie vor ieşi pe piaţă anul acesta.

Recent, MySpace a lansat un nou serviciu care le permite utilizatorilor reţelei de socializare să vizioneze conţinuturi video de pe telefonul mobil, susţinând că este prima platformă socială care implementează un flux video pentru mobile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici